Saç düzleştiricisi nasıl seçilir? En iyi saç düzleştirici markası ve fiyatları

Saçlarınızı saatlerce kuaförde vakit harcayarak düzleştirmek yerine evde profesyonel makinelerle kolayca düzleştirebilirsiniz. Sizler için piyasadaki en iyi saç düzleştirici markasını ve fiyatlarını araştırdık. İşte o ürünler...

Saç düzleştiriciler; Son dönemlerin saç sağlığının korunmasında ve saçların daha güzel bir görünüme sahip olunmasında tercih edilen elektronik bir üründür. Bu ürünler sayesinde yıpranan ve buna bağlı olarak elektriklenen saçlarınızı çok kısa süreler içerisinde eski sağlığına yeniden kavuşturabilirsiniz. Başta internet dünyasında olmak üzere birçok satış noktalarında satışa sunulan bu ürünler aynı zamanda oldukça uygun fiyat tarifeleri üzerinden satışa sunulmaktadır. Birçoğunun dünyaca ünlü markalar tarafından üretildiği ürünler son dönemlerde ülkemizde adeta satış rekorlarına imza atmaktadırlar.

Güzelliğinizin sırrı saçlarınızı şekillendirirken aynı zamanda bakım yapan teknolojik ürünlerin olduğunu biliyor musunuz? İleri teknoloji sayesinde günümüzde yapılan saç düzleştiricileri seramik plakalar ve kilit sistemleri sayesinde saçlarınıza zarar vermeden şekil veriyor. İşte piyasadaki en iyi saç düzleştiriciler ve fiyatları...

1-REMİNGTON S9500 PEARL / 199,00TL

235 dereceye kadar ısınan bu düzleştirici, nemlendirici ve bakım bileşenleri içeriyor. Bu sayede saça hem ihtiyacı olan nemi veriyor hem de ipeksi bir yumuşaklığa kavuşuyor. Seramik plaka sayesinde saçlara eşit miktarda basınç uyguluyor. 15 saniye içerisinde en yüksek ısıya hızlıca ulaşmayı sağlayan Heat Boost fonksiyonu, 60 dakika sonra otomatik olarak kapanıyor.

2-PHİLİPS PROCARE KERATİN HP8361/00 İYONİK SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ / 275,00 TL

Saçlarınızı şekillendirirken aynı zamanda bakım da yapan teknolojide son nokta harikası bu düzleştirici, yumuşak titreşimleri sayesinde saçlara zarar vermeden kolay bir şekilde düzleşmesini sağlıyor. Seramik tabakası sayesinde saçlara iyon bakımı yaparak elektriklenmesini de önlüyor.

3-BABYLİSS ST3887E DİAMOND İ-PRO / 400,00 TL

Saçlarınız nemliyken şekillendiremeyeceğinizi ya da çabuk bozulacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu düzleştirici duş sonrası hafif nemli saçları kolayca düzleştirip uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor.Kilitli sistemi sayesinde ısıyı ayarlayarak profesyonel bir şekilde saçlarınıza şekil verebilirsiniz. 

En trend ve modern pijama takımları 2021? Pijama takımı modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En trend ve modern pijama takımları 2021? Pijama takımı modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Şeyma Sancak 5 yıl önce

ben çok sık böyle şeyler kullanıyordum ve sıkılmıştım sonra saçlarımı kalıcı düzleştirmek için brezilya fönü yaptırmıştım ama saçlarımı o kadar yıpratmıştı ki normalden çok faha fazla saç bakım ürünü kullanmaya ve saçlarım incelerek dökülmeye başlamıştı ve keratinden neredeyse nefret etmiştim fakat bir arkadaşım bana intense saf keratin kullandığından bahsetmişti ve bana da önerdi aslında başlangıçta çok tereddüt ettim ama arkadaşımın saçları çok sağlıklıydı brezilya fönü keratini ile bu intense saf keratin kesinlikle çok farklıydı brezilya fönü keratini saçımı mahvederken intense saf keratin saçlarımı resmen onardı yeniden yapılandırdı kesinlikle tavsiye ederim

Şeyma Sancak 3 yıl önce

Hayır intense keratin ürünleri evde kullanılabiliyor zaten kuaförde uygulanan bakımlara güvenmediğim için yıllardır bu ürünleri kullanıyorum tavsiye de ediyorum.

Berçem 3 yıl önce

Bahsettiginiz keratini intense olanini kuafordemi yaptirdiniz

melek 5 yıl önce

Saç düzleştirici ne kadar iyi olursa olsun her zaman yıpratıyor saçı yakıyor hatta bu sebeple ben saçlarımda liquid keratin kullanıyorum yıpranma geçti ve tekrar yıpranmasını da engelliyor.