Kim Kardashian’ın saçlarının sırrı

Her davette bakımlı saçları ve makyaj stili ile dikkatleri üzerine çeken Kim Kardashian’ın saç bakım sırlarını sizler için araştırdık. İşte Kim Kardashian’ın saçlarının sırrı…

ABD’li ünlü yıldız Kim Kardashian, her zaman kusursuz görünen saçlarının sırrını açıkladı.

Haftada yalnızca 2 kez yıkadığını söyleyen Kardashian, çok sık yıkanan saçların çabuk yıprandığını ve yapılan en büyük yanlışlardan biri olduğunu söylüyor.

Sık yıkanan saçlar öz besinlerini kaybediyor ve zayıf düşüyor. Bunun için haftada yalnızca 2 kez yıkamanın yeterli olduğunu da vurguladı.

Kardashian, hassas saçlar için üretilmiş şampuanlar kullandığını ve sadece 22 dolara satın aldığını söyledi.

Ünlü yıldız bir röportajında,"İlk gün saçlarımı kabartıyorum, ikinci gün dağınık dalgalı, üçüncü gün düzleştiririm saçlarımı dördüncü gün yağlandıkları için at kuyruğu yaparak topluyorum" dedi.

Badem sütü nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Badem sütü nasıl yapılır?
İnce telli saçlar nasıl hacimli gözükür?

İLİŞKİLİ HABER

İnce telli saçlar nasıl hacimli gözükür?
Irina Shayk’ın güzellik sırları

İLİŞKİLİ HABER

Irina Shayk’ın güzellik sırları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Wyz 6 yıl önce

Allah razı olsun iyiki öğrendik