2018 İlkbahar-Yaz saç modası

Bahar aylarının yaklaşmasıyla sezonun trendleri de ortaya çıkmaya başladı. Sizler için 2018 İlkbahar-Yaz aylarında trend olacak saç modellerini araştırdık. İşte 2018 İlkbahar-Yaz saç modası...

Kendi stilinize ve ten renginize göre seçim yapacağınız saç modelleri, İlkbahar/ Yaz aylarında ne olacağı şimdiden merak konusu oldu. Dünyaca ünlü modacılar ve kuaförler 2018'in İlkbahar/ Yaz aylarında hangi modellerinin olacağı hakkında bilgi verdi. İşte 2018 İlkbahar-Yaz saç modası...

- NON TOURING

Birbirinden farklı renklerin uyumunu yakalayan 'nontouring' saç trendi keskin hatlara sahip saçların bir numaralı tercihleri arasında yer alıyor. Yapılan keratin bakımı sayesinde ışıl ışıl olan saçlar yeniden ahenk kazanacak.

- DOĞAL KESİM

Sezonun öne çıkan saç modellerinden biri ise doğal kesimler. Tıpkı 2018'in makyaj trendleri gibi sağlıklı, hafif ışıltılı görünen saç modeli, aralara atılan gölgeler sayesinde cool bir hava katacak.

- LOB KESİM

Saçlarının hacimsiz görünmesinden şikayetçi olan kadınlara müjde! 2018 İlkbahar-Yaz saç trendlerinin başında gelen Lob kesim, saçların hacimli görünmesini sağlıyor. Hafif dalgalı yaparak muhteşem sonuçlar elde etmenizi sağlayacak Lob kesim, aynı zamanda yüzün ince görünmesine de yardımcı oluyor.

Saç bakımında doğru bilinen 5 yanlış nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Saç bakımında doğru bilinen 5 yanlış nedir?
Küpe seçerken dikkat edilmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Küpe seçerken dikkat edilmesi gerekenler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

gamze 5 yıl önce

Saçlarımda değişikliği çok seviyorum ama çok yıpranma oluyordu saçımda artık liquid keratin kullanarak yıpranma falan olmadan çok rahat işlem yapıyorum saçlarıma :)