MAC rujlarının uygun fiyatlı muadilleri

Dünyaca ünlü kozmetik markası MAC'in dudakları dolgun ve kusursuz gösteren rujlarına muadil olan uygun fiyatlı ürünleri sizler için araştırdık. İşte MAC rujların muadilleri...

Herkes tarafından beğenilen MAC rujları, özel koleksiyon ürünler olduğundan dolayı fiyatları piyasadaki diğer rujlara göre daha yüksektir. Sizler için MAC markasına ait rujların uygun fiyatlı muadillerini araştırdık.

İşte 3 MAC rujunun uygun fiyatlı muadilleri:

1-MAC Velvet Teddy 75,00 TL /  Wet ‘n’ Wild Just Peachy 9,90 TL

Şimdilerde çok moda olan nude rujların MAC serisinden 'Velvet Teddy' ruju, sadece Gratis'lerde satılan Wet ‘n’ Wild markasının 'Bare It All' ruju ile neredeyse aynı. Yalnızca parlaklık konusunda hafif olsa da ton olarak birbirine çok benziyor. 

2-MAC Retro Matt Lady Be Good 75,00 TL / Flormar Silk Matt 01 Undressed 29,90 TL

MAC'in mat bitişli kahve alt tonlu ruju  'Lady Be Good'un uygun fiyatlı muadili Flormar markasının 01 numaralı Undressed ürünü. Renk tonu, yapısı ve kalıcılığı konusunda oldukça başarılı olan Undressed, yalnızca fırçasının sürümü kullananlar tarafından beğenilmemiş.

3- MAC Honeylove 75,00 TL / Flormar Extreme Matt 09 Skin Tone  20,00 TL

Serinin soğuk alt tonlu ruju olan Honeylove'yi uygun fiyatlı markalarda bulmak zor olsa da Flormar markasının ton ton çıkardığı lipsticklerinde yer alan 09 numaralı Skin Tone ile bire bir aynı. 

Max Factor Dark Magıc maskara incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Max Factor Dark Magıc maskara incelemesi
Hayatınızı kolaylaştıran makyaj tüyoları

İLİŞKİLİ HABER

Hayatınızı kolaylaştıran makyaj tüyoları
Pastel Nude far paleti incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Pastel Nude far paleti incelemesi
Bahar mevsiminin en trend ruj renkleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Bahar mevsiminin en trend ruj renkleri nelerdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0