Irina Shayk’ın güzellik sırları

Dünyaca ünlü model Irina Shayk'ın kusursuz güzelliğinin sırlarını sizler için araştırdık. İşte bir çok markanın reklam yüzü olarak tercih ettiği Irina Shayk’ın bilinmeyen güzellik sırları...

Son dönemlerde kusursuz güzelliğiyle dikkat çeken ünlü model Irina Shayk, Victoria’s Secret, Loreal Paris,  Intımıssımı, Avon gibi dünyaca bilinen popüler markaların reklam yüzü oldu. Derin yüz hataları, dolgun dudakları ve yeşil gözleri ile  birçok kişi tarafından beğenildi. Sizler için  Irina Shayk hakkında "dudaklarında estetik var mıdır?" gibi merak edilen soruların yanıtlarını araştırdık. İşte Irina Shayk’ın güzellik sırları...

- Dünyaca ünlü model verdiği bir röportajda dudaklarının estetik olmadığını hatta küçükken arkadaşları tarafından dalga geçildiğini dile getirdi. 

- Muhabirlerin sabahları cildinize neler yapıyorsunuz sorusuna Shayk, "Aslında çok bir şey yapmıyorum açıkçası. Sabahları kalktığımda yüzümü içerisinde bol buz bulunan su ile yıkıyorum. Bu işlem, cildimde anında şok etkisi yaratarak daha canlı ve parlak gözükmesini sağlıyor. Eğer gece çok geç yattıysam veya yorgun gözüküyorsam cildimde yaklaşık 10 dakika buz küpleri bekletiyorum. Düzenli uygulamada oldukça başarılı sonuçlar elde ediyorum. Bu işlemden sonra cildime ferahlatıcı bir sprey sıkıp, nemlendiricimi uyguluyorum. Aslında bu kadar basit bir işlem ile sabah rutinimi bitiriyorum. Cildimi nemlendirmeyi ihmal etmiyorum." diye yanıt verdi.

Irina Shayk yapılan bu röportajda günlük makyajı hakkında da bilgi verdi. Shayk, "İşim gereği makyaj hayatımın vazgeçilmezi oldu ancak günlük hayatımda çok fazla makyaj yapmamaya çalışıyorum. Evet, makyajı çok seviyorum ancak cildimi düşünmem gerek. Günlük hayatımda cildimde kusurları kapatmak için ince bir kapatıcı, maskara, pembe allık ve şeftali tonlarında lip gloss uyguluyorum." dedi.

Kim Kardashian’ın saçlarının sırrı

İLİŞKİLİ HABER

Kim Kardashian’ın saçlarının sırrı
Azra Akın'ın güzellik sırları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Azra Akın'ın güzellik sırları nelerdir?
Ponponlu kıyafetler nasıl kombinlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Ponponlu kıyafetler nasıl kombinlenir?
Doğal makyajda kullanılan jel ürünler

İLİŞKİLİ HABER

Doğal makyajda kullanılan jel ürünler
Makyajsız güzel görünmenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

Makyajsız güzel görünmenin yolları
50 TL'ye hazırlayabileceğiniz makyaj çantası

İLİŞKİLİ HABER

50 TL'ye hazırlayabileceğiniz makyaj çantası
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0