Doğal makyajda kullanılan jel ürünler

Cildinin parlak ve kusursuz görünmesini seven kadınlara müjde! Kozmetik markaları makyajın hem doğal hem de parlak görünmesini sağlamak için jel formunda ürünlerini piyasaya sürdü. Sizler için piyasadaki jel formunda olan 3 makyaj malzemesini inceledik. İşte doğal makyajın yeni sırrı jel formundaki ürünler...

Günlük hayattan kırmızı halıya kadar uzanan doğal makyaj modası, 2018'in en çok tercih edilen makyajları arasında yer alıyor. Cildin sağlıklı parlak görünmesini sağlayan doğal makyaj, tam kapatıcı ürünler kullanılmadan yapılıyor. Doğal makyaj yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken en önemli nokta cilde nem veren ürünler seçmek olmalıdır. Özellikle hafif ürünler tercih ederek cildin dokusunu gizlemeden doğal görünen bir makyaj yapabilirsiniz. Kozmetik markaları en çok tercih edilen bu makyajın yapımını kolaylaştırmak için jel formundaki ışıltı içeren ürünlerini piyasaya sürdü. Herkesin ilgi odağı olan jel formundaki makyaj malzemeleri cilde ağırlık vermeden makyajsız görünümü kolayca elde etmenizi sağlıyor. Sizler için raflarda yeni yerini alan jel formundaki 3 yeni ürünü inceledik. İşte merak edilen o ürünler...

1-Farsâli - Jelly Beam Illuminator 160,00 TL

Farsâli kozmetik markası, cildine fondöten sürmek istemeyen kadınların çok beğeneceği bir ürüne imza attı. Elmacık kemiklerinize, kaş kemiğinize ve dudağınızın üstüne parmak uçlarınızla uygulayarak cildinizin canlı ve parlak görünmesini sağlayabilirsiniz.

2-Bareminerals - COMPLEXION RESCUE™ Tinted Hydrating Gel Cream / 120,00 TL

Cildinizi her daim zararlı güneş ışınlarından korumak istiyorsanız size muhteşem bir ürün önerimiz var. Bareminerals markası hem cildin renk tonunu eşitleyen hem de 30 SPF içeren jel bir ürün çıkardı. Bu ürün, doğal görünen makyajın temel kurallarından biri olan renk eşitsizliğini kolayca giderebilir, aynı zamanda cildin sağlıklı görünüme kavuşmasını sağlar.

3-Tarte - Empowered Hybrid Gel Foundation / 64,95 TL

 

Yüzünüzdeki yorgunluğu yok etmek istiyorsanız Tarte makasının jel formundaki ince yapılı Empowered Hybrid fondötenini kullanabilirsiniz. Orta kapatıcılıkta olan bu fondöteni ıslak bir sünger yardımıyla kolayca dağıtabilirsiniz. 

Evde kaş bakımı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde kaş bakımı nasıl yapılır?
Doğru fondöten nasıl seçilir?

İLİŞKİLİ HABER

Doğru fondöten nasıl seçilir?
Irina Shayk’ın güzellik sırları

İLİŞKİLİ HABER

Irina Shayk’ın güzellik sırları
Ponponlu kıyafetler nasıl kombinlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Ponponlu kıyafetler nasıl kombinlenir?
Güzellikle ilgili bilinen efsaneler

İLİŞKİLİ HABER

Güzellikle ilgili bilinen efsaneler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0