Topuz süngeri nedir ve nasıl kullanılır? Topuz süngeri ile topuz yapma rehberi

Saçlarınızı topuz yapmak için son zamanlarda çok sık tercih edilen topuz tokasını kullanabilirsiniz. Sizler için topuz süngeriyle nasıl topuz yapılır araştırdık. İşte adım adım topuz süngeri ile topuz yapma rehberi...

Uzun saçlı kadınların saçlarını şekillendirebilmeleri için çok değişik seçenek mevcuttur. Hem derli toplu aynı zamanda şık görünüm sağlayan topuzlar ise bu seçeneklerin başında gelir. Lakin güzel görünen bu topuzların hazırlanması hep kolay olmayabilir ve topuz yapma işi hayli uzun vakit alabilir. Bu gibi hallerde topuz süngeri adı verilen aparatlar kullanılarak topuzlar kısa zaman içinde ve hayli stabil halde yapılabilmektedir. Saçlarını şekillendirmede topuz süngeri kullanan kadınlar ise hem özel günlerde hem gündelik yaşamında etkileyici saç modellerine kavuşabilirler. Hızlıca harika görünen topuzlar için topuz süngeri hakkında merak ettiklerinizi aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.

Yazın en güzel saç bağlama modelleri hangisi? En pratik saç bağlama önerileriİLİŞKİLİ HABERYazın en güzel saç bağlama modelleri hangisi? En pratik saç bağlama önerileri

Hem ısı kullanmadan hem de pratik bir şekilde saçlarınızı topuz yapmak ister misiniz? Sizler için topuz süngeriyle saç topuzunun yapılışını araştırdık.

ADIM ADIM TOPUZ SÜNGERİ KULLANMA REHBERİ:

- Öncelikle saçlarınızı hafif nemli olacak şekilde ıslatın ve ince bir tarak yardımıyla sıkıca bir at kuyruğu yapın.

- At kuyruğunun içerisinden topuz tokasını geçirin. Sonrasında tokanın her tarafını kaplayacak şekilde saçlarınızı dağıtın.

2021 Topuz saç modelleri! Günlük yapılan topuz modelleri hangisi?İLİŞKİLİ HABER2021 Topuz saç modelleri! Günlük yapılan topuz modelleri hangisi?

- Saçlarınızı süngere sardıktan sonra ince tel tokalarla sabitleyin. 

- Bu aşamadan sonra yapacağınız ilk adım alt kuyruğu saçlarınızı süngerin etrafından sarmak.

İşte saçınız hazır!

Eğer farklı bir saç topuzu yapmak istiyorsanız at kuyruğunu örebilirsiniz. 

TOPUZ SÜNGERİ NERELERDE SATILIR?

Topuz süngerini kullanmak için öncelikle bunlardan bir adet edinmeniz gerektiğinden topuz süngeri nerede satılır diye sorabilirsiniz. Birçok kozmetik dükkanında farklı çeşitlerini ve boyutlarını görebileceğiniz topuz süngerini online kozmetik siteleri üzerinden de temin edebilirsiniz.



Topuz süngeri fiyatları oldukça uygun olmakla birlikte topuz süngeri boyutları küçük, orta ve büyük olarak 3'e ayrılır. Saç rengine uyum sağlaması açısından sarı, kahve, siyah, kızıl gibi renk çeşitleri de mevcuttur.

Vücut tipine göre abiye nasıl seçilir? Abiye seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar

İLİŞKİLİ HABER

Vücut tipine göre abiye nasıl seçilir? Abiye seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Sultan özgür 5 yıl önce

Gelin topuzu

Toplam 3 beğeni