Siyah noktaları yok eden tarçın maskesi

Siyah noktalar birçok kişinin şikayetçi olduğu bir cilt problemidir. Özellikle yüz bölgesinde çıkan siyah noktaları yok etmek için birçok kozmetik ürünü vardır. Peki, siyah noktaları doğal yolla nasıl geçirebilirsiniz? İşte siyah noktaları yok eden tarçın maskesi...

Siyah nokta, cildimizdeki gözeneklerin içlerinin kir, toz ve yağ birikmesi ile meydana gelen bir cilt sorunudur. Gözeneklerin içinin tıkanmasıyla oluşur ve zamanla belirginleşerek rahatsız edici bir görüntü oluşturur. Sizler için evde yapabileceğiniz siyah nokta maskesi araştırdık. İşte evde yapabileceğiniz siyah noktaları yok eden tarçın maskesi...

SİYAH NOKTALAR İÇİN TARÇIN MASKESİ
Tarçın, antioksidan kaynağı olması sebebiyle çok etkili bir mikrop ve iltihap önleyicidir. Aloe vera, içeriğinde barındırdığı A, C, E ve B12 vitaminleri ile; siyah nokta ve sivilceleri yok eder. Badem yağı ise, cildi derinlemesine temizleyerek; ciltteki birikmiş kiri söker atar.

MALZEMELER:
-
1 tatlı kaşığı toz tarçın,
- 3 tatlı kaşığı aloe vera jeli,
- 1 çay kaşığı badem yağı

YAPILIŞI:
Malzemeleri macun kıvamına gelene dek güzelce karıştırın. Yüzünüzü ılık su ile yıkadıktan sonra bu macunu etki etmesini istediğiniz bölgeye sürün ve 15 dakika kadar bekletip ardından yüzünüzü yıkayın.
Bu maskeyi haftada 3 kez düzenli olarak uygulayın ve zamanla siyah noktalarınızın gözle görünür derecede kaybolduğunu fark edeceksiniz.

İspanyol stili makyaj nedir?

İLİŞKİLİ HABER

İspanyol stili makyaj nedir?
Rival yağ ile La Mer Renewal yağın karşılaştırması

İLİŞKİLİ HABER

Rival yağ ile La Mer Renewal yağın karşılaştırması

BİR YORUM YAPIN 1

bensu 3 yıl önce

bence çok güzel bir site herkese tavsiye ederim