Flormar Free Spirit koleksiyon incelemesi

Uygun fiyatlı markalar arasında yer alan Flormar, bahar aylarına özel yeni bir makyaj koleksiyonu çıkardı. Sizler için yedi parçadan oluşan bu koleksiyonu inceledik. İşte Flormar Free Spirit koleksiyon incelemesi...

Flormar kozmetik markası, bahar aylarına özel yeni bir koleksiyonun tanıtımını yaptı. Makyaj bazından renkli nemlendiricilere, dolgunlaştırıcı etkili rujdan rengarenk ojelere ve daha birçok ürünü koleksiyonunda bulunduruyor. Sizler için bu koleksiyonu kullanıcı yorumlarıyla birlikte inceledik.

İşte Flormar Free Spirit koleksiyon incelemesi:

- Radiant Finish Make Up Primer / 29,90 TL

'Radiant Finish Make Up Primer'ın içerisinde bulunan minik küreler kolayca dağılarak cildin yeterli miktarda nemlenmesini sağlıyor. Işıltılı bir ten makyajı yapmak istiyorsanız favori makyaj bazınız olabilir. Aynı zamanda salatalık suyu ve Aloe Vera içerdiği için cildin gün boyu sağlıklı ve aydınlık görünmesini sağlıyor.

- Flawless Tone Up Cream / 29,99 TL

Cildindeki renk eşitsizlikleri ve lekelerden şikayetçi olanlara müjde! Artık fondöten kullanmadan sadece tek bir ürün ile cildinizin renk tonunu eşitleyebilir, lekeleri kısa sürede kapatabilirsiniz. Ayrıca Flawless Tone Up Cream sayesinde göz kenarlarındaki ince çizgilerin görünümünü azaltarak cildinizin dinamik görünmesine yardımcı olur.

- Flormar Dewy Lip Booster / 24,90 TL

Şeffaf görünümlü lipgloss'lar her zaman dudakları olduğundan daha dolgun gösterir. Flormar'ın yeni koleksiyonunda yer alan Dewy Lip Booster da şeffaf olduğundan dudakların kalın görünmesine yardımcı oluyor. Nane kokulu olan bu ürün birçok kullanan tarafından beğenilmediği ve kısa sürede etkisinin geçtiği yazılmış.

- Flormar Slim Maskara / 29,90 TL

Koleksiyonun en özel parçalarından biri olan Slim maskara, kirpiklerin tek tek ayrılmasını ve hacimli görünmesini sağlıyor. Gün boyu akma ve bulaşma yapmayan bu maskara aynı zamanda kat kat sürüldüğünde bile kesinlikle topaklanma yapmıyor.

- Free Spirit Eyeshadow Palet / 39,90 TL

İpeksi yumuşaklıkta ve güçlü pigmentasyonu olan bu palet sezonun tüm bahar renklerini barındırıyor. 2 farklı renk seçeneği bulunan paletin en önemli özelliği yarı mat yarı ışıltılı olması. 

L’Oréal Paris Infaillible Shaping Sticks fondöten

İLİŞKİLİ HABER

L’Oréal Paris Infaillible Shaping Sticks fondöten
Maybelline'den mutlaka alınması gereken 4 ürün

İLİŞKİLİ HABER

Maybelline'den mutlaka alınması gereken 4 ürün
Cildi güzelleştiren besinler nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Cildi güzelleştiren besinler nelerdir?
Salaş şıklık nasıl yakalanır?

İLİŞKİLİ HABER

Salaş şıklık nasıl yakalanır?
Urban Decay Naked Petite Heat palet incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Urban Decay Naked Petite Heat palet incelemesi
Pastel Nude far paleti incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Pastel Nude far paleti incelemesi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0