Göz makyajında yeni trend: Nude eyeliner

Son zamanların göz makyajı trendi olan nude eyelinerı sizler için araştırdık. İşte göz makyajının yeni gözdesi nude eyeliner hakkında bilmeniz gerekenler...

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte, bahara uygun makyaj trendleri tek tek gün yüzüne çıkmaya başladı. Son zamanlarda oldukça popüler olan nude rengi, makyaj trendlerine de uyum sağlıyor. Bu senenin en trend göz makyajı nude eyeliner.

Peki, nedir bu nude eyeliner modası, nasıl yapılır ve neden yapılır?

Son zamanlarda nude renginin sıkça tercih edilmesiyle ortaya çıkan nude makyaj trendinde kullanılan eyeliner, gözleri olduğundan daha büyük ve belirgin göstermek için yapılır. Yorgun görünen gözleri kamufle etmekte oldukça işe yarayan nude eyeliner; gözlerin içerisine normal kalem sürer gibi ya da siyah eyeliner çeker gibi göz kapağının dış kısmına çekilerek yapılabilir.

Özel davetlerde, şık elbiselerinizi makyajınızla tamamlamak istediğinizde, uzun ve kalın nude eyeliner çekerek tüm gözleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Göz makyajının son gözdesi olan nude eyeliner, muhakkak denemeniz gereken bir trend.

Makyajsız güzel görünmenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

Makyajsız güzel görünmenin yolları
Evde makyaj sabitleyici sprey nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde makyaj sabitleyici sprey nasıl yapılır?
Yok gibi makyaj nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Yok gibi makyaj nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0