Güzellik rutini psikolojiniz hakkında ne söylüyor?

Güzellik rutininiz psikolojiniz hakkında neler söylüyor? Sizler için güzellik rutinleri üzerinden psikolojinizi dair ipuçlarını topladık. İşte güzellik rutininizin psikolojiniz hakkında söyledikleri...

Kişilerin yaptığı her şeyin bir nedeni olduğu gibi güzellik rutininizin de birçok nedeni vardır. Bu nedenlerden en önemlisi kişinin psikolojik durumudur. Peki, sizin güzellik rutininiz psikolojiniz hakkında neler söylüyor?

İşte güzellik rutininizin psikolojiniz hakkında verdiği ipuçları:

CESUR DEĞİŞİKLİKLER YAPMAYI SEVENLER
Son dönem makyaj trendlerini yakından takip edip hepsini denemekten çekinmiyor, makyaj ve saç konusunda iddialı seçimleri deneyerek sürekli görünüm değiştiriyorsanız siz tam bir bukalemun gibisiniz. Cesur değişiklikler ve zor seçimler tam sizin işiniz. Sabit bir tarz belirleyemiyor her türlü değişikliğe kendinizi hazırlıyorsunuz. Sizin için sadece karar verme aşaması sıkıntılı bir süreç haline geliyor. Karar verme aşamasında çevrenizdekilere çok danışıyor, onların yardımlarını da alarak bir duruş ve stil belirlemeye çalışıyorsunuz. 

TAKINTILI OLANLAR
Her sabah cildinize 10-15 tane cilt bakımı ürünü uyguluyorsanız sizin de tam bir cilt takıntınız var demektir. Zamanında cilt konusunda problemler yaşamış olabilirsiniz, bu durum sizin sağlıklı ve temiz bir cildin değerini fark etmenize sebep olmuş olabilir. Yetenekli ve zeki insanlardan hoşlanıyor hayatınızda hep böyle insanlar olsun istiyorsunuz. Bir şeyleri zamanında yaşayıp bundan ders alan insanlar sizin en yakınınız olabilir! Ama unutmayın cilt bakımında da fazla kullanılan ürünler cildinize zarar verebilir.

KENDİNİ ŞIMARTANLAR
Kendinize çok değer verip sık sık cilt bakımı, saç bakımı ve manikür yaptırmaktan hoşlanıyorsanız siz tam bir şımarıksınız. Kendinizi şımartmayı oldukça seviyorsunuz. Özel davete bile giderken makyajı kendiniz yapmak yerine profesyonel bir destek almaktan çekinmiyorsunuz. Evet, bu kendinizi şımartmayı sevdiğinizin bir göstergesi lakin, biraz da kendinize olan güvensizliğinizin yansıması gibi duruyor. Kendi yaptığınız makyaja ya da cilt bakımına güvenmiyor başkasının eli değsin istiyor gibisiniz. Ya da başka konulara ağırlık veriyor ve o durumların daha hızlı bir kişi tarafından mükemmelce halledilmesini istiyor olabilirsiniz ama başkaları tarafından şımartılmak sizin çok hoşunuza gidiyor.

İKİLEMDE KALANLAR
Banyoda elinize ne geliyorsa onu kullanıyor, bakım ürünleriniz nemlendirici ve dudak koruyucu gibi en temel şeyler ise sizin belli bir güzellik rutininiz yok demektir. Bu durumdan şikayetçi değilsiniz, sadece bu gibi şeylere bu kadar çok para harcamak ve bu işin insanı fazlaca uğraştırması size mantıksız geliyor. İşte bu yüzden isyankar bir havanız ve sürekli ikilemde kalan bir kişiliğiniz var!

MÜKEMMELİYETÇİ VE GÜZELLİK MERAKLISI OLANLAR
Dışarı çıkacağınız zaman sabahları alarmınızı iki saat önce kuruyor ve makyajınızı kusursuz yapmak istiyorsanız, siz tam bir mükemmeliyetçi ve güzellik bağımlısısınız. Eminiz ki, son çıkan bakım ve kozmetik ürünlerini ilk siz duyuyor ve ilk sizin elinizden geçiyorlar. Bu mükemmeliyetçilik gündelik hayatınıza da yansıyor, nerede olursanız olun her şeyin nizami ve mükemmel olması için çaba harcıyorsunuz. Ama unutmayın bu kadar şey sizi de elbet yoracaktır. Kendinize biraz dur demenizin zamanı geldi de geçiyor bile!

Cilt yenileyen maske nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Cilt yenileyen maske nasıl yapılır?
En kolay cilt bakımı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

En kolay cilt bakımı nasıl yapılır?
Fondöten uygularken nelere dikkat etmelisiniz?

İLİŞKİLİ HABER

Fondöten uygularken nelere dikkat etmelisiniz?
Dumanlı göz makyajı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Dumanlı göz makyajı nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0