100 TL'ye makyaj çantası hazırlama rehberi

Makyajınızı tamamlayacak ürünlerin tamamını 100 TL'ye alabilir, kolayca uygun fiyatlı bir makyaj çantası hazırlayabilirsiniz. İşte 100 TL'ye makyaj çantası hazırlama rehberi...

Kozmetik sektöründe uygun fiyatlı birden fazla kaliteli ürün bulunuyor. Sizler için günlük makyajınızı tam anlamıyla yapabileceğiniz ve sadece 100 TL'ye hazırlayabileceğiniz makyaj çantasında bulunan ürünleri araştırdık.

İşte 100 TL'ye makyaj çantası hazırlama rehberi:

1-Maybelline Affinitone Fondöten 26,90 TL

Her cilt tipine uygun ve  su bazlı olan Maybelline markasına ait bu ürün, ince yapılı olmasına rağmen günlük kullanımlar için muhteşem kapatıcılığı var. Hazırladığınız bu makyaj çantasına uygun fiyatlı ekleyebileceğiniz muhteşem bir fondöten.

2-Rival De Loop Natural Touch Kapatıcı 10,99 TL

Makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak Rivel markasına ait bu kapatıcıyı ister elinizle isterseniz de fırçayla kısa sürede kolayca dağıtabilirsiniz. İnce yapılı ve göz altı morluklarını kusursuz bir şekilde kapatıyor. 

3-Rival de Loop Young Profi Far Paleti 10,45 TL

 

İçerisinde 9 farklı ışıltılı renk seçeneği bulunan bu palet fiyatına rağmen oldukça başarılı pigmentasyona sahip. Paletin içerisinde bulunan renkler günlük hayatınız için kullanışlı.

4-Emily Waterproof Eye Pencil 3,45 TL

Günlük makyajınızda göz kalemi kullanıyorsanız Emily markasının kalemlerini kullanabilirsiniz. Çok fazla renk alternatifleri bulabilirsiniz. Fiyat ve performans açısından harikalar. 

5-Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara 10,25 TL

Dolgun ve hacimli kirpik sevenlerin vazgeçilmezi olacak Essence markasının muhteşem maskarası. Tek kat uyguladığınızda bile gözle görülür sonuçlar elde etmenizi sağlacak.

6-All Matt Plus Parlamayı Önleyici Pudra 13,25 TL

 

Uygun fiyatlı makyaj sabitleme pudrası arayanlar için "Catrice All Matt Plus Parlamayı Önleyici Pudra " güzel bir alternatif olabilir. Yapı olarak o kadar ince ki renk vermeden cildin yağını alarak makyajınızı sabitliyor.

7-Show By Pastel Duo Allık  14,25 TL

Hem allık hem de bronzerı aynı palet içerisinde kullanmak istiyorsanız Pastel markasının uygun fiyatlı olan bu ürününü makyaj çantanıza ekleyebilirsiniz.

8- Essence Long Lasting Ruj 8,50 TL

Gün boyu dudağınızı kurutmadan mat görünümlü bir ruj arıyorsanız Essence markasının Long Lasting rujlarını deneyebilirsiniz.

L’oreal Paris şeker peelingleri ürün incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

L’oreal Paris şeker peelingleri ürün incelemesi
Ombre kirpik akımı nedir ve nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ombre kirpik akımı nedir ve nasıl yapılır?
Floral desenli elbiseler nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Floral desenli elbiseler nelerdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Nympha 5 yıl önce

Vaoov güzel görünüyo elinize sağlık

Toplam 1 beğeni