Makyajda çığır açan en yeni güzellik ürünleri

Tasarımları, görüntüsü ve formülasyonları ile kozmetik dünyasında büyük ilgi gören ürünleri sizler için araştırdık. İşte 2018'de makyajda çığır açan en yeni güzellik ürünleri...

Kozmetik dünyasında özellikle son yıllarda birbirinden farklı yeni ürün raflarda yerini aldı. Hem şaşkınlıkla hem de hayranlıkla kullandığımız bu yenilikçi ürünleri bir araya getirdik. 

İşte makyajda çığır açan en yeni güzellik ürünleri:

1- Maybelline New York Brow Tattoo Gel Tint 23,90 TL

Günlerce kalıcı, suda bile çıkmayan bir kaş boyası arıyorsanız Maybelline markasının çıkardığı "Brow Tattoo Gel Tint" tam size göre.  Uyguladıktan 20 dakika sonra kuruyan ürünü yavaşça çıkarın. Kaşlarınızdaki boşlukların doğal bir şekilde dolduğunu göreceksiniz. 3 farklı renk seçeneği ile kullananlar tarafından çok beğenildi.

 

 

2-L’Oréal Paris Color Riche Ulti-Matte Ruj Matlaştırıcı 35,00 TL

Kozmetik dünyasını bu sezon heyecanladıran ürünler arasında mat rujlar yer alıyor. Loreal Paris parlak rujları mat hale getiren bir krem çıkardı. Satin bitişli herhangi bir rujun üzerine uygulandığında, bir anda ruja mat görünüm veren bu ürün gerçekten her makyaj çantasında bulunmalı!

 

 

 

 

 

 

3-  Urban Decay Velvetizer 179,00 TL

 Urban Decay markasının geçtiğimiz günlerde çıkardığı toz fondöten, cilde kadife bir görünüm kazandırıyor. Bu pudranın yapısı o kadar ince ve ipeksi ki, ten makyajının görünümünü değiştirirken de hiçbir ürünün yapısını bozmuyor. 

 

 

 

 

4- L’Oréal Paris False Lash Superstar X-Fiber Maskara 34,90 TL

Kirpiklerini hacimli göstermek isteyenlere müjdeli haber L'oreal Paris'ten. İnanılmaz çift taraflı olan bu rimel bir tarafında siyah maskara, diğer tarafı da fiber tüyler içeriyor. Ekstra dolgunluk sevenlerin ilk tercihleri arasında yer alan bu ürün, kirpiklerin topaklanmasını da önlüyor.

 

 

 

5-Maybelline New York Master Camo Renk Eşitleyici Kalemler  23,90 TL

Son zamanlarda oldukça popüler olan kamuflaj paletler artık kalem formatında. Kıvrımlı sünger başlığıyla uygulaması oldukça basit. Maybelline kozmetik markasına ait bu ürün, ciltteki renk eşitsizliklerini harika bir şekilde dengeliyor.

Bee Beauty Sleep Mask inceleme

İLİŞKİLİ HABER

Bee Beauty Sleep Mask inceleme
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0