Bıldırcın yumurtası ile saç gürleştirme maskesi

Cilt ve saç bakımında oldukça sık kullanılan bıldırcın yumurtası maskesi ile saçlarınızı güçlendirebilir ve canlılık kazandırabilirsiniz. İşte saç çıkaran ve saçların daha hızlı uzamasını sağlayan bıldırcın yumurtası maskesi...

Bıldırcın yumurtasının içinde bulunan vitamin ve mineraller, saçların yapısını güçlendirerek; daha hızlı uzamasını, dökülen saçların yerine yenisinin çıkmasını, saçların eskisinden daha canlı ve hacimli olmasını sağlar. Sizde saçlarınızı gürleştirmek için bıldırcın yumurtası tarifini kullanabilirsiniz. 

İşte saç gürleştiren bıldırcın yumurtası tarifi:

MALZEMELER:
-
 2 tane bıldırcın yumurtası,
1 çorba kaşığı zeytin yağı,
1 çorba kaşığı susam yağı,
1 tatlı kaşığı bal

HAZIRLANIŞI:
Bıldırcın yumurtalarını ve yağları bir kabın içinde balı da ekleyerek homojen bir karışım elde edene kadar iyice karıştırın. Oluşan bu karışımı saç derinize masaj yaparak uygulayın ve saçınızı bone ile sarın. Yarım saat kadar bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın. Hafta da 2 kez defa düzenli olarak kullanabileceğiniz bu maske ile zamanla saçlarınızın eskisinden daha gür olduğunu fark edeceksiniz.

Hangi cilt tipine sahipsiniz?

İLİŞKİLİ HABER

Hangi cilt tipine sahipsiniz?
Uygun fiyatlı far bazı önerisi

İLİŞKİLİ HABER

Uygun fiyatlı far bazı önerisi
Pembe paperbag pantolon ile 4 farklı kombin

İLİŞKİLİ HABER

Pembe paperbag pantolon ile 4 farklı kombin

BİR YORUM YAPIN 3

Rezzan F. 5 yıl önce

Bıldırcın yumurtası nereden bulacağız bilmiyorum ama ben de platin sarısı saçlarımı çok yıprattım seni çok internette bilgi topladım ve Keratin bakımı yapmaya karar verdim ama kesinlikle kuaförlerde ve kozmetikler de satılan kimyasal içerikli sentetik ve silikonlu Keratin bakımı asla yapmayın derim saçı mahvediyor en güzel doğal içerikli saf keratin içeren patentli keratin tavsiye ederim Gerçekten saçlarım yeniden yapılandı diyebilirim

Toplam 3 beğeni

Tijen Bakır 3 yıl önce

Rezzan hn. 2 yıl olmuş paylaşalı ama yine yazmak istedim. Hangi markayı kullandınız yazarsanız sevinirim.

Toplam 1 Beğeni

melek 5 yıl önce

Rezzan hanım çok güzel açıklamışsınız bende kullanıyorum ama kısa zamandır kullanıyorum etkisini görmeye başladım yazınızı görünce mutlu oldum demekki biraz daha devam etmem lazım tamamen işe yaraması için.

Toplam 1 Beğeni