Pürüzsüz el ve ayak tırnaklarının sırrı

Bakımlı el ve ayakların sırrı diş fırçası ile fırçalamaktan geçiyor. Sizler için tırnak bakımında diş fırçasının kullanım alanlarını araştırdık. İşte tırnak bakımında diş fırçası kullanımı...

El ve ayak tırnaklarınızın güzel görünmesi için özel bakım gereklidir. Bakımlı el ve ayakların sırrı diş fırçası kullanabilirsiniz. Diş fırçasının derinlemesine temizleme ve leke çıkartma özelliğinden tırnaklarınızda da faydalanabilirsiniz."Yasemin.com" ekibi olarak sizler için tırnak bakımında diş fırçası kullanımını için araştırdık.

İşte bakımlı tırnaklar için diş fırçası kullanımı:

- Ojeden sararan tırnaklarınızı beyazlatmak için; ılık suyun içerisine birkaç damla limon damlatarak, ellerinizi bu suyun içinde 5 dakika boyunca bekletin. Ardından kullanılmamış orta sertlikte bir diş fırçası ile tırnaklarınızı fırçalayın.

- Tırnak çevrenizdeki ölü deriden kurtulmak için; tırnaklarınızı 5 dakika boyunca ılık suyun içinde bekletin. Yumuşayan tırnak etlerinizi diş fırçası ile oval hareketler yaparak fırçalayın. İşlemin ardından el ve ayaklarınızı durulayıp, nemlendirici krem sürün. 

- Yaz aylarında kuruyan el ve ayaklarınızı nemlendirmek için; badem yağı ve susam yağını eşit miktarda bir kabın içinde karıştırın. Bu karışımı diş fırçası yardımıyla tırnaklarınızın çevresine masaj yaparak uygulayın. 15 dakika kadar bekleyin ve ardından ellerinizi ve ayaklarınızı yıkayabilirsiniz. 

- Tırnaklarını uzun olarak kullanmayı seven kişilerin sık yaşadığı sorunlardan biri, tırnak altındaki derinin uzamasıdır. Duştan sonra yumuşayan tırnak derisini, diş fırçası yardımıyla fırçalayarak bu sorunun önüne geçebilirsiniz.

Parlak ve canlı ciltler için smoothie tarifleri

İLİŞKİLİ HABER

Parlak ve canlı ciltler için smoothie tarifleri
Sezonun öne çıkan sandalet modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun öne çıkan sandalet modelleri

BİR YORUM YAPIN 0