Farmasi'den ne alınır? Farmasi'den alınması gereken ürünler

Çıkardığı BB krem ve sivilce karşıtı ürünlerle kozmetik dünyasına hızlıca giriş yapan Farmasi'den mutlaka alınması gereken ürünleri araştırdık. İşte Farmasi'den alınması gereken 5 ürün...

Farmasi, Dr. Cevdet Tuna tarafından 1950 yılında sağlık sektöründe ilaç ve ham madde üretimi amacıyla kurulmuş bir firmadır. Yani Farmasi 1950 yılında doğarak tüm insanlara kazanç kapısı olmuştur. Farmasi, 1985 yılında ise kozmetik alanına adım atmıştır. Sağlık sektöründeki tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde kısa zamanda kişisel bakım ürünleri ve parfüm sektöründe de başarılı bir çıkış yakalamıştır. 1995 yılında da bebek bakım ürünleri üretmeye başlamıştır. Dünya üzerinde 119 ülkeye ihracat yapan firma Farmasi markası adı altında dünyada 350 milyon kişiye ulaşmaktadır. Farmasi kozmetik kendi tesislerinde kozmetik ürünleri üretmektedir. Kozmetikten cilt bakımına, ev temizliğinden parfümlere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Farmasi markasının ürünleri tamamen bitkisel içerikli olup, helal sertifikası da dahil olmak üzere bir çok yüksek standartlar sertifikasına sahiptir.  "Yasemin.com" ekibi olarak Farmasi'den alınması gereken 5 muhteşem ürünü sizler için araştırıp, detaylı bir şekilde inceledik.

İşte Farmasi'den alınması gereken ürünler:

1- Dr. Cevdet Tuna Çay Ağaçlı 20,50 TL &  2-BB krem Farmasi BB All İn One Krem 19,90 TL

Kesinlikle makyaj çantanızda bulunması gereken bu iki ürün, mat ve kusursuz gösteren fondöten sevenler için oldukça kullanışlıdır. Soldaki çay ağacı yağı içeren fondöten, özellikle sivilceli ciltler için ve tamamen doğal ürünlerden yapılmıştır. Her iki üründe hafif yapılı ve parlak bitişlidir. Bu yüzden günlük makyajınızda da kullanabilirsiniz.

3- VFX PRO Camera Ready Makyaj Bazı 19,90 TL

Makyaj bazı, gözenekleri sıkılaştırmak ve makyajın sabit kalmasını sağlamak için kullanılıyor. Farmasi'nin bu makyaj bazı da az miktarda alındığında bile tüm beklentilerin karşılanmasını sağlıyor. Sürdükten hemen sonrasında gözenek görünümünün ve ince çizgi kırışıklıklarının azaldığını hatta yok olduğunu fark edeceksiniz. 

4- Farmasi Dudak Kalemleri 9,90 TL

14 farklı renk seçeneğine sahip olan Farmasi'nin dudak kalemleri, dudaklara kolayca uygulanıyor. Aynı zamanda dudakları gün içerisinde kurutmuyor ve sadece dudakları çerçevelemek için değil tüm dudağa ruj gibi uygulanarak da kullanılabilir. 

5- Dr. Cevdet Tuna Çay Ağacı Yağı Ve Aynısefa Yağı İçeren Serileri 

Cildinize iyi bakmak ve zararlı etkenlere karşı korumak istiyorsanız bu ürünler tam size göre. Farmasi iki cilt tipine göre de çok güzel seriler çıkarmış. Aynısefa yağı içeren seri, kuru ciltliler için özel olarak üretilmiştir. Çay ağacı yağı içeren seri ise yağlı ve karma ciltler için geliştirilmiştir. 

Kil maskesinin zararları nelerdir? Kil maskesi nedir ve nasıl kullanılmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Kil maskesinin zararları nelerdir? Kil maskesi nedir ve nasıl kullanılmalı?
2021'nin sürpriz rengi: Adaçayı yeşili! En güzel yeşil renk kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

2021'nin sürpriz rengi: Adaçayı yeşili! En güzel yeşil renk kombin önerileri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

burcu sevim 3 yıl önce

aynisefa serisi müthiş başarılı buldum ürünleri

Toplam 1 beğeni

Farmasi Kim 4 yıl önce

Bir değil birden fazla ürünlerinde kalite 1. sınıf bu yüzden de mutlaka denemeniz gereken ürün gurubu. Farklı olarak farmasi.kim adlı siteye bakarak avantajlı üyeliği farkedersiniz.

Toplam 2 beğeni

FarmasiCafe 5 yıl önce

Çay ağacı serisi yanı sıra aynısefa serisi ürünleri de mutlaka denenmeli, özellikle egzama sorunu olanlar için aynısefa kremi çözüm oluyor. farmasicafe.com 'dan diğer farmasi ürünlerine bakabilirsiniz :)

Toplam 3 beğeni