Sleek'ten alınması gereken ürünler

Gratis mağazalarının en popüler markası olan Sleek, kozmetik dünyasında aydınlatıcı ve far paletleriyle tanınıyor. Sizler için Sleek markasından mutlaka alınması gereken ürünleri araştırdık. İşte Sleek'ten alınması gerekenler...

Türkiye'ye geldiği günden itibaren kozmetik dünyasının gündeminden düşmeyen Sleek, aslında İngiliz bir eczane markası.  "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için Sleek'ten mutlaka alınması gereken ürünleri inceleyerek araştırdık. 

İşte makyaj sevenlerin vazgeçilmezi olacak 3 Sleek ürünü:

1- Sleek i-Divine Sunset Far Paleti 50,00 TL

Sleek markasının i-Divine Sunset paleti siyah, sağlam ve şık ambalajı, aynı zamanda da büyük aynasıyla makyaj çantanızın vazgeçilmez paleti olabilir. Kremsi yapıda olan renkler, tozutmadan göz kapağında muhteşem bir görüntü oluşturuyor. Birçok blogger ve youtuber tarafından yapılan yorumlara göre ürünün en belirgin özelliği uzun süre kalıcı olması.

2- Sleek makeup cream contour kit  52,90 TL

Sleeek markasının Türkiye'ye ilk gelen ürünü olan bu kontür paleti, Gratis indiriminden mutlaka alınması gereken ürünler arasında yer alıyor. Yoğun pigmentasyonu ile her cilt tonuna uyum sağlıyor. Aynı zamanda yumuşak yapıda olmasıyla yüzde kolay bir şekilde dağılıyor.

3- Sleek Highlighting Palette 54,90 TL

Son zamanlarda youtuberların ellerinden düşürmediği Sleek markasının bu aydınlatıcı paleti, yapılan tüm övgülerin hakkını veriyor. Tek bir sürüşte dahi muhteşem bir sonuç elde etmenizi sağlayan bu ürün, parlatıcı etkisiyle gözleri kamaştırıyor. 

MAC'ten alınması gereken ürünler

İLİŞKİLİ HABER

MAC'ten alınması gereken ürünler
Seyahat makyaj çantasında ne olmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Seyahat makyaj çantasında ne olmalı?
Sezonun trend elbise modelleri ile 3 farklı kombin

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun trend elbise modelleri ile 3 farklı kombin
Sezonun en şık fincan takımları

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en şık fincan takımları
Nemlendirici sürerken en sık yapılan 2 hata

İLİŞKİLİ HABER

Nemlendirici sürerken en sık yapılan 2 hata
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0