En iyi ve en etkili kil maskeleri

Kozmetik dünyasının en iyi ve en etkili kil maskelerini sizler için araştırdık. İşte aldığınıza pişman olmayacağınız en iyi ve en etkili kil maskeleri...

Antik çağlardan beri cilt bakımında oldukça sık kullanılan kil, içerdiği mineraller sayesinde, ciltteki yağ üretimi dengeler, sivilce ve siyah nokta oluşmasını engeller. Aynı zamanda cildi ölü deriden arındırarak, ciltte oluşan lekelerin zaman içerisinde açılmasına da yardımcı olur. "Yasemin.com" ekibi olarak, kozmetik dünyasının en iyi ve en etkili kil maskelerini sizler için araştırdık. 

İşte kozmetik dünyasının en iyi ve en etkili kil maskeleri:

1- L'OREAL PARIS Saf Kil Detoks Maskesi / 39,90 TL

2 - Lancome Energie De Vie Kil Maskesi / 59.00 TL

3- Dermokil Xtreme Maske / 56.50 TL

4- NEUTROGENA Purifying Boost Arındırıcı Detox Kil Maske / 13.50 TL

En iyi kitap önerileri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi kitap önerileri
Sephora'dan alınması gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Sephora'dan alınması gerekenler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0