Toni&Guy Casual deniz tuzu etkili şekillendirici sprey incelemesi!

Toni & Guy markasının deniz tuzu spreyi bu günlerde çok popüler oldu. Yazın sıcaklarında ısılı işlemlerle uğraşamadan saçına şekil vermek isteyenlerin araştırmaları sonucu gördüğü Toni&Guy Casual sprey saça nasıl uygulanır ve gerçekten işe yarıyor mu? İşte Toni and Guy Casual Sea Salt Texturing Spray hakkında merak edilen her şey:

Saçlarınızı şekillendirmek ve şekil verdikten sonra kısa sürede bozulmasını engellemek için kozmetik markaları tarafından çıkarılan saç spreylerini deneyebilirsiniz. Örneğin Toni&Guy Casual Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici sprey Denizden yeni çıkmış gibi dalgalar oluşturmanıza yardımcı oluyor.  Her saç tipi için uygun olan bu ürün, kozmetik mağazalarının hepsinde kolayca bulabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında ısı kullanmadan saçlara şekil vermek istiyorsanız bu ürünü kullanmalısınız. Ayrıca hafif bir tutuş ile saçınızı şekillendirirken, dolgunluk ve hacim kazandırıyor. Yasemin.com ekibi olarak saç konusunda profesyonel ürünlere imza atan Toni&Guy markasının deniz tuzu etkili saç şekillendiren spreyini detaylı bir şekilde inceledik. 

İşte Toni&Guy Casual Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey hakkında bilinmesi gerekenler:

Toni&Guy Casual Deniz

Toni&Guy Casual Deniz

  • Saçlarını doğal bukle yapmak isteyen kadınlara özel üretilmiş olan bu ürün, erkek deodorantlarını anımsatan bir kokusu var.
  • İlk başta saçı sert hale getireceği düşünülse de, saçı yumuşak ve ipeksi bir görünüme kavuşturur.
  • Ürünün en belirgin özelliği ise saça zarar vermemesi.
  • Spreyi, yaz aylarında terleyen saçlarınıza pratik bir şekilde vermek için kullanabilirsiniz.  
  • Bu saç spreyi sayesinde saçlarınıza fön, maşa gibi ısılı işlem yapmadan şekil verebilirsiniz.

Ürünün indirimsiz satış fiyatı 257 TL.

PEKİ, NASIL UYGULANIR?

Saçlarınız nemli haldeyken tüm saçlara eşit miktarda gelecek şekilde sıkın. Hafif bol kalacak şekilde örün. Kısa süre beklettikten sonra örgüyü açın. Saçlarınızın spreyin etkisiyle hacimli, dolgun ve doğal bukleli bir şekilde olduğunu göreceksiniz. 

Güneş koruyucu krem nasıl seçilir? Çocuklarda güneş çarpması ve önlemleri

İLİŞKİLİ HABER

Güneş koruyucu krem nasıl seçilir? Çocuklarda güneş çarpması ve önlemleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0