Uygun fiyatlı en iyi maskaralar

Kirpiklerinizi tek tek ayıran ve uzatan uygun fiyatlı maskaraları sizler için araştırdık. İşte uygun fiyatlı en iyi 3 maskara...

Kozmetik dünyasında birbirinden farklı ambalaj ve formülasyonlara sahip maskara bulunuyor. Yüksek fiyatlı maskaralar, kirpiklere muhteşem etki sağlarken uygun fiyatlı olan ürünler de aynı etkiyi verebiliyor. "Yasemin.com" ekibi olarak takma kirpik etkisi veren uygun fiyatlı maskaraları araştırdık.

İşte uygun fiyatlı en iyi maskaralar:

1-Maybelline Lash Sensational / 35,90 TL

 

Kirpiklerinizi tek tek ayıran aynı zamanda hacim veren uygun fiyatlı bir maskara arıyorsanız Maybelline Lash Sensational tam size göre. Ürünü kullananlar günlük kullanım için oldukça uygun olduğunu ancak gece yatmadan temizlenmediğinde kirpiklerin dökülmesine sebep olduğunu söylüyor.

2-Maybelline The Rocket Volum’Express Maskara / 24,90 TL

 Fiyat performans açısından oldukça başarılı olan bu maskara ile uzun, siyah ve kıvrık kirpikler elde edebilirsiniz. 

3-Essence I Love Extreme Crazy Volume Maskara / 15,90 TL

 

Uygun fiyatlı ama ürünleri bir çok markaya muadil gösterilebilecek olan Essence, bu maskarasında simsiyah dolgun bir performans gösteriyor.

Uygun fiyatlı en iyi nude rujlar

İLİŞKİLİ HABER

Uygun fiyatlı en iyi nude rujlar
Yüzde oluşan çukurlar için bakım maskeleri

İLİŞKİLİ HABER

Yüzde oluşan çukurlar için bakım maskeleri
Sezonun yeni yıldızı: Boncuk çantalar

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun yeni yıldızı: Boncuk çantalar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0