Afrika örgüsü saç trendi

Son zamanlarda özellikle sokak modasında sıkça rastlanan afrika örgüsü hakkında tüm bilinmesi gerekenleri sizler için araştırdık. İşte 2018 yaz sezonunun yükselen trendi afrika örgüsü...

90'lı yılların en gözde saç modellerinden biri olan afrika örgüsü, günümüzde renklenerek tekrar moda oldu.Afrika örgüsü yani box braid, saçın sentetik saç eklenerek örülmesi ve şekillendirilmesi işlemidir.İnce ince örülerek saç ilavesiyle de iyice uzatılan saçların görünüşü güzel olmasına rağmen aslında saç köklerine çok zarar veren bir modeldir.  "Yasemin.com" ekibi olarak son yıllarda yaygınlaşan afrika saç örgüsü modası hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için araştırdık.

İşte afrika örgüsü modası hakkında her şey:

- Afrika saç örgüsü uzun süre saçta kaldığı için, saçın koprak dökülmesine hatta saç köklerinin zarar görmesine sebep olabilir. 

- Eğer saçlarınıza afrika örgüsü modelini yaptırmak istiyorsanız, saçlarınızın derinlemesine temizleyemeceğinizi bilmelisiniz. Örgülerin arasından şampuan ulaşamadığı için saçlarınız kirli kalabilir.

- Uzman kuaförler tarafından yapılması oldukça önemlidir. İnce ince saç tellerine takılan örgüler, her saç tiplerinde ve her saç uzunluğunda yapılabilir olması büyük bir avantajdır.

- Afrika Örgüsü yaptırdığınız saçlarınız yağmurda, denize girerken, yatarken ve ilk kalktığınızda hala havalı görünür.

Mobilya lekesi nasıl çıkarılır?

İLİŞKİLİ HABER

Mobilya lekesi nasıl çıkarılır?
2018 yeni saç trendi sombre ile ışıltılı saçlar

İLİŞKİLİ HABER

2018 yeni saç trendi sombre ile ışıltılı saçlar
Gigi Hadid’in güçlü kaşlarının sırrı

İLİŞKİLİ HABER

Gigi Hadid’in güçlü kaşlarının sırrı
En iyi ve en etkili göz altı kremleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi ve en etkili göz altı kremleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0