Siyah noktaları gideren en iyi ürünler

Genellikle burun ve çene bölgesinde çıkan siyah noktaları kozmetik dünyasında bulunan mucize ürünlerle yok edebilirsiniz. İşte siyah noktaları gideren en iyi 5 ürün...

Siyah nokta, cildin üst tabakasının hemen altında yer alan yağ ve biriken kirlerin bir araya gelmesi sonucunda oluşur. Oluşan bu siyah noktalar kısa sürede temizlenmediğinde iltihaplı sivilcelere dönüşebilir. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için siyah noktaları temizleyen en iyi ürünleri araştırdık.

İşte siyah noktaları gideren en iyi 5 ürün:

1-Clarisonic Mia 2 Skin Cleansing System / 1004 TL

Gelişmiş teknoloji sayesinde üretilen bu yüz temizleme aleti, siyah noktalarla resmen savaşıyor. Tek uygulamada muhteşem sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Sizde siyah noktaları ve cildinizdeki ölü derileri kısa sürede yok etmek, pürüzsüz bir cilde kavuşmak istiyorsanız mutlaka "Clarisonic Mia 2 Skin Cleansing System" kullanmalısınız.

2-Dr. Jart+ Clear Skin Lover Rubber Mask / 68,00 TL

Sadece Sephora mağazalarında satılan Dr. Jart+'ın bu maskesi, yüksek ölçüden konsantre serum içeriyor. Kauçuk yapısıyla cilde tamamen etki eden maskenin en önemli özelliği ise siyah noktaları derinlemesine temizliyor.

3-GlamGlow Supermud Clearing Treatment / 344,00 TL

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz "GlamGlow" serisinin siyah nokta arındıran bu maskesi, cildin yağ dengesini ayarlıyor. Aynı zamanda içerisinde bulunan aktif kömür sayesinde gözeneklerin temizlenmesine yardımcı oluyor. İlk uygulamada cildinizdeki değişimi siz de farkına varacaksınız.

4-Murad Blackhead and Pore Clearing Duo / 236,00 TL

Kaliteli ürün ambalajları ve performanslarıyla herkes tarafından sevilen Murad, geçtiğimiz yıl çıkardığı siyah noktaları derinlemesine temizleyen ürünleri çok ses getirdi. Bu iki ürün sayesinde hem siyah noktalardan kurtulabilir hem de gözeneklerinizin sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz. 

5-The Body Shop Tea Tree Face Mask / 50,00 TL

Cildinizdeki siyah noktaları gidermek için uygun fiyatlı muhteşem performans sağlayan ürün arayanlara müjde! The Body Shop'un kendi ürettiği yeşil çay özlü bu maske, ciltteki fazla yağı alarak daha aydınlık bir görünüm sağlıyor. Aynı zamanda siyah noktaların kısa sürede temizlenmesine yardımcı oluyor.

Muz diyeti nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Muz diyeti nedir?
Güzellik ürünleriyle daha genç görünmenin 5 yolu

İLİŞKİLİ HABER

Güzellik ürünleriyle daha genç görünmenin 5 yolu
Haziran ayı favori kozmetik ürünleri

İLİŞKİLİ HABER

Haziran ayı favori kozmetik ürünleri
4 parçayla Victoria Beckham cool'luğu

İLİŞKİLİ HABER

4 parçayla Victoria Beckham cool'luğu
Emma Stone’un smoky kedi gözü makyajı

İLİŞKİLİ HABER

Emma Stone’un smoky kedi gözü makyajı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0