Haziran ayı favori kozmetik ürünleri

Sizler için Haziran ayında bolca severek kullandığımız kozmetik ürünlerin ayrıntılı incelemesini araştırdık. İşte 2018 Haziran ayı favori kozmetik ürünleri...

"Yasemin.com" ekibi olarak Haziran ayında kullanıp beğendiğimiz ve sizlerin de mutlaka makyaj koleksiyonunda bulundurması gereken ürünlerin ayrıntılı incelemesini yaptık. İşte güneş kremlerinden doğal kapatıcılara kadar listelediğimiz Haziran ayı favori kozmetik ürünleri...

- Maybelline New York Fit Me Kapatıcı / 35,00 TL

Yaz sıcaklarının bastırdığı Haziran ayında, terlemeye karşı önceyici hem de doğal bitişli bir kapatıcı arıyorsanız Maybelline New York Fit Me concealer tam size göre. Göz altındaki tüm lekeleri ve koyu halkaları çizgilere doğal kusursuz bir şekilde kapatıyor. Pahalı markaların bir çok kapatıcısına muadil olarak gösterilebilir. Türkiye'ye yeni gelmesine rağmen satış rekorları kırıyor. Bu aylarda mutlaka kullanmalı ve yanınızdan ayırmamalısınız.

- Yves Rocher UV Beauty Shield / 27,90 TL

Uygun fiyatlı güneş kremi arayanlara müjde! Haziran ayında denediğimiz ürünler arasında yer alan Yves Rocher UV Beauty Shield, cildi rahatlatıyor aynı zamanda cilt lekelerinin oluşmasını engelliyor. Zararlı güneş ışınlarından cildinizi korumak istiyorsanız bu ürün tam size göre. 

- Urban Care Shake N Repaır Onarıcı Bakım Köpüğü 22,90 TL

Geçtiğimiz yıl Türkiye'ye gelen Urban Care markasının bu saç köpüğü, yaz aylarında terleyerek bozulan saçların önüne geçiyor. Deniz sonrasında kötü görünen saçlarınızı sağlıklı ve hafif dalgalı bir görünüme kavuşturmak istiyorsanız bu saç köpüğünü kullanabilirsiniz. 

- Loreal LUMI Magıque Işıltılı Baz / 29,90 TL

Yaz güneşiyle buluşan cildinizin ışıl ışıl görünmesi için Loreal'in LUMI Magıque ışıltılı bazını kullanabilirsiniz. Özellikle kuru görünen cildinizi, tek bir ürünle adeta 'pırıl pırıl' bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Hem makyaj bazı hem de nemlendirici ürün olarak kullanabileceğiniz bu makyaj bazını Gratis, Watsons ve diğer kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz.

Siyah noktaları gideren en iyi ürünler

İLİŞKİLİ HABER

Siyah noktaları gideren en iyi ürünler
Paperbag pantolonları doğru kombinleme tüyoları

İLİŞKİLİ HABER

Paperbag pantolonları doğru kombinleme tüyoları
Meghan Markle diyeti

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle diyeti
Saç renginizi değiştirmeden önce kuaföre sormanız gereken 4 soru

İLİŞKİLİ HABER

Saç renginizi değiştirmeden önce kuaföre sormanız gereken 4 soru
Grunge makyaj trendi nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Grunge makyaj trendi nedir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0