En popüler Kore kozmetik ürünlerinin incelemesi ve fiyatları

Pürüzsüz ciltleri ve alımlı makyajları ile herkesi kendine hayran bırakan Kore kadınlarının en sık kullandığı güzellik ürünlerini sizler için inceledik. İşte 3 farklı Kore kozmetik ürünü incelemesi...

Son günlerde kozmetik dünyasında Güney Kore güzellik ürünlerinin Türkiye'de satışa sunulması konuşuluyor. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için en çok merak edilen adını çok duyduğumuz Kore kozmetik ürünlerinin ayrıntılı incelemesini derledik.

İşte 3 farklı Kore güzellik ürününün incelemesi:

1-Pure Beauty White & Bright Yüz Temizleme Köpüğü ve Toniği / 34,90 TL

Her cilt tipine uygun olarak üretilmiş olan bu losyon, cildi yenilemeye yardımcı oluyor.  Aynı zamanda içeriğindeki kırmızı bilye şeklindeki kapsül sayesinde cildi nemlendirerek aydınlık görünmesini sağlıyor.

2-Pure Beauty Multi-Function Bb Cream / 39,90 TL

Türkiye'de birçok kozmetik mağazasında satışa sunulan bu BB krem, kolay uygulanması ve hızlı sonuç vermesi ile ön plana çıktı. Bu ürün, sivilceli ciltler için üretilmiştir. Aynı zamanda cilt görünümünü eşitlemeye yardımcı oluyor. Anti aging ve anti-oksidan özellikleri ile cildi besleyerek parlaklık kazanmasına ve kırışıklıkların azalmasını sağlıyor.

3-PURE BEAUTY Pink So Blur Cream / 44,90 TL

Cilt tonunuzu eşitleyen bir ürün arayanlara müjde. Pink by Pure Beauty Blur Cream cildin gözenekleri düzgünleştirerek zamanla kızarıklıkların azalmasını sağlar. Kısa sürede gözeneksiz, nemli ve ışıltılı bir görünüm sağlamaya yardımcı olur. 

İspanyol paça pantolon modelleri

İLİŞKİLİ HABER

İspanyol paça pantolon modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0