Parlama yapmayan yaz makyajının püf noktaları

Yaz sıcaklarında kusursuz bir ten makyajı için mutlaka parlama yapmayan ürünler kullanmalısınız. Sizler için parlamayan yaz makyajı nasıl yapılır ve püf noktaları nelerdir araştırdık. İşte parlama yapmayan yaz makyajının püf noktaları...

Sıcak havalarda terlemenin etkisiyle akan makyajınız kötü bir görüntü oluşturmanıza sebep olabilir. "Yasemin.com" ekibi olarak yaz aylarında parlama yapmayan ve bozulmayan bir yaz makyajının sırlarını araştırdık.

İşte parlama yapmayan yaz makyajının püf noktaları:

- İNCE YAPILI VE MAT FONDÖTEN

Sıcak havalarda makyajınızın parça parça görünmemesi için mutlaka ince yapılı bir fondöten kullanmalısınız. Yağlanma olmaması için ise mat fondötenler tercih edebilirsiniz. Bu özelliklere sahip, kozmetik dünyasındaki en iyi fondöten ise Maybelline New York’un Fit Me!

- DOĞAL BİTİŞLİ KAPATICI

Yüzde ağırlık yapmayan bir kapatıcı seçerek yaz sıcaklarında gözeneklerin tıkanmasının önüne geçebilirsiniz. Bu yüzden size önerimiz Maybelline New York’un Fit Me kapatıcısı. Hem ince yapısı hem de yüksek kapatıcılığıyla yüzdeki kusurları tek hamlede kapatır. 

- SABİTLEME PUDRASI

Makyajınızın gün boyu akmasının önüne geçmek ve bozulmadan sabit bir şekilde kalmasını istiyorsanız mutlaka sabitleme pudrası kullanmalısınız. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey Maybelline New York’un Fit Me Matte + Poreless pudrası. Bu pudrayı göz altlarınıza ve T bölgenize bir pudra fırçası yardımıyla uygulayabilirsiniz.

Turuncu göz makyajı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Turuncu göz makyajı nasıl yapılır?
Dekorasyonda mantar tasarımlar

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda mantar tasarımlar
Urban Decay Backtalk Palet incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Urban Decay Backtalk Palet incelemesi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Alpsrp 5 yıl önce

Reklam yapmışsınız