Boncuk ağda nedir? Evde boncuk nasıl yapılır? Boncuk ağda tüyleri azaltır mı?

Son günlerde oldukça popüler olan boncuk ağda, bir tür epilasyon yöntemidir. Tüyler, kökünden alan aynı zamanda azalmasına da yardımcı olan boncuk ağda nedir ve evde nasıl yapılır sizler için araştırdık. İşte boncuk ağda hakkında tüm merak edilen soruların yanıtı:

Boncuk ağda, tüy almayı daha pratik ve daha acısız hale getiren bir epilasyon yöntemidir. Boncuk ağda, diğer tüy alma yöntemlerine göre pahalı olmasına rağmen bir çok kullanıcı tarafından olumlu yorumlar aldı. Adını şeklinden alan boncuk ağda diğer yöntemlere göre daha az acıtmasından dolayı da sevildi. Hassas ciltlerde bile kıl köklerini çıkarırken yumuşak bir dokunuş sağlayan boncuk ağdasını güzellik merkezlerinde de kullanılıyor. Yüz, bikini bölgesi ve koltukaltı gibi hassas bölgelerde dilediğiniz gibi boncuk ağdasını kullanabilirsiniz. Boncuk ağdanın diğer ağdadan farkı bez kullanılmadan hemen soğuduktan sonra çekilebilmesidir. Diğer ağdaların kıl köklerini beslediği söylenir. Boncuk ağdanın böyle bir olumsuz yönü bulunmamaktadır. 

BONCUK AĞDA NASIL YAPILIR?

Boncuk ağdanın kullanımı oldukça basittir. Normal ağdanın aksine bez gerekmemektedir. Ağdayı uygulamak istediğiniz bölgeye sürmeniz ve sonrasında çekmeniz yeterlidir. Soyulabilir özelliğinin olması cildiniz tahriş olmasını engeller. Boncuk ağda da diğer ağdalar gibi ağda ısıtıcısında ısıtmalısınız. 

Ergenlik dönemi ve özellikleri nedir? Kızlarda ve erkeklerde ergenlik belirtileri neler?

İLİŞKİLİ HABER

Ergenlik dönemi ve özellikleri nedir? Kızlarda ve erkeklerde ergenlik belirtileri neler?
Mevsim geçişlerinde doğru kombin yapmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Mevsim geçişlerinde doğru kombin yapmanın yolları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0