Pudra nedir ve pudra nasıl kullanılır? Yağlı ciltler için en iyi pudralar hangisi?

Uzun yıllardır kadınların makyaj yaparken kullandıkları ürünlerden biri olan pudralar yeniden gündeme geldi. Birbirinden farklı formülasyonlarıyla dikkat çeken pudralar yağlı cilde sahip olanların hayatının vazgeçilmez bir parçası. Peki pudra nedir? En iyi pudra hangisi? Yağlı cilde sahip olanlar hangi pudraları kullanmalı? Bu soruların yanıtını merak edenler için yazımızda ele aldık.

Pudra, yıllardan beri kadınların makyaj çantasında olan bir üründür. Genellikle cildi pürüzsüz göstermek için kullanılan pudra, ciltteki kusurları gizleme konusunda oldukça başarılıdır. Fondötenin toz formundaki haline verilen pudra teni matlaştırmak, makyajı sabitlemek, aynı zamanda makyajın kalıcılığını arttırmaya yarayan bir malzemedir. Profesyonel makyaj uzmanlarının her makyajda mutlaka kullandığı pudra, ten makyajının kilit ürünlerinden biridir. İlerleyen yaştaki kişilerin yüzünde beliren çizgilere makyajın dolup, kötü bir görüntüye sebebiyet vermemesi için de kullanılan pudralar, günümüzde binbir çeşidiyle kozmetik mağazaların raflarında yer almaktadır. Özellikle yağlı cilde sahip olan kişilerin vazgeçilmez bir parçası olan pudra, daha mat gösterdiği için tercih ediliyor. Eğer siz de makyajınızı pürüzsüz yapmak isterseniz mutlaka pudra kullanmalısınız. 

pudra nedir?

pudra nedir?

Pudralar günümüzde birbirinden farklı şekillerde satılmaktadır. Bu pudra çeşitlerinin arasında en başarılı sonuçlar sergileyen ise toz pudralardır. Daha canlı bir sonuç bırakan toz pudra, yapısı sayesinde göz çevresi gibi hassas bölgelere daha kolay uygulanıyor. Baking uygulamasını kolayca yapabileceğiniz bu ürün, cildinizi daha pürüzsüz ve genç görünmesini sağlayacak. 

PEKİ YAĞLI CİLTLERE SAHİP OLANLAR HANGİ PUDRAYI KULLANMALIDIR?

 

en iyi pudralar

en iyi pudralar

- Clinique Anti- Blemish Pudra / 239 TL

- Loreal True Match Pudra / 77 TL

- Estee Lauder Double Wear Pudra / 350 TLen iyi pudra önerileri

en iyi pudra önerileri

- Flormar Deluxe Multi Effect Powder Pudra / 35 TL

- Golden Rose 5 Pudra / 16 TL

- Max Factor Cream Puff Pudra / 54,90 TL

Saç tebeşiri nasıl uygulanır ve ne kadar sürede çıkar? Saç tebeşiri zararlı mıdır?

İLİŞKİLİ HABER

Saç tebeşiri nasıl uygulanır ve ne kadar sürede çıkar? Saç tebeşiri zararlı mıdır?
Balenciaga ve Crocs birleşti ortaya stiletto çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Balenciaga ve Crocs birleşti ortaya stiletto çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0