MAC Peaches Allık incelemesi

Bu yaz cildinizi aydınlık ve sağlıklı göstermek için sadece tek bir ürün kullanmak ister misiniz? Sizler için MAC'in çok konuşula Peaches allığını detaylı bir şekilde inceledik. İşte MAC Peaches allık incelemesi...

Allık makyajın en önemli parçalarından biridir. Özellikle yaz günlerinde bronzlaşan tenle buluşan allık cildin sağlıklı görünmesine de yardımcı olur. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için son zamanların en çok konuşan MAC markasına ait 'Peaches' allığını mercek altına aldık.

İşte haberimizin ayrıntıları...

- Şeftali tonlarındaki bu allık, yaz aylarına en uygun tonlarda. Koyu göz makyajı sevenlerin bir numaralı tercihi olacak bu allık, doğal görünüm veriyor. Yazın terlemeye karşı dayanıklı olduğu için sürekli tazelemek gerektirmiyor. 

- Her renk tonunda farklı görünen bu allığı deneyerek almalısınız. Pembe allık kullanmayı sevenler ve kahve tonlarında göz makyajı yapanlar da bu ürünü tercih edebilir. Işıltılı ve parlak bir görünüm yaratmayan bu allık, gün içerisinde 1-2 defa yenilemeniz gerekebilir. 

-  'Sheertone' yapıdaki allıklar için favori fırça MAC 168. Siz de bu fırçayla kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Ürünün fiyatı 115 TL.

Sezonun muhafazakar mayo modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun muhafazakar mayo modelleri
İlginç hediye önerileri

İLİŞKİLİ HABER

İlginç hediye önerileri
İngiliz bilim insanları yaşlanma karşıtı ilaç geliştirdiler

İLİŞKİLİ HABER

İngiliz bilim insanları yaşlanma karşıtı ilaç geliştirdiler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0