Meghan Markle'ın kullandığı kozmetik ürünleri

Mayıs ayında Prens Harry ile evlenen Meghan Markle'nin doğal güzelliği basının dikkatini çekmişti. Sizler için Meghan Markle'ın kullandığı kozmetik ürünleri araştırdık...

İngiliz Kraliyet ailesinin gelini Meghan Markle, özellikle düğününde olmak üzere davetlerde de doğal güzelliği ve parlak cildi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 'Yasemin.com Güzellik' ekibi olarak sizler için Meghan Markle'nin kullandığı kozmetik ürünlerinin ayrıntılı incelemesini araştırdık.

İşte Meghan Markle'ın kullandığı kozmetik ürünleri:

1- Talika Eye Therapy Patches

Uzun süredir Markle'ın cilt bakım uzmanlığını ve makyajını yapan Lydia Sellers, Meghan Markle’ın “Göz altı bantlarını gerçekten çok seviyorum, çünkü gerçekten işe yarıyorlar! Ayrıca bu bantları uygulamak; daha yumuşak concealer uygulaması sağlıyor." dediğini açıklayarak 'Talika Eye Therapy Patches' kullandığını söyledi.

Fiyatı: 408 TL

2-Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation in 3.5

Meghan Markle'nin fondötenini BeautyBlender ile uyguladığını açıklayan Sellers, düşes'in Giorgio Armani Luminous Silk Foundation ürününü çok sevdiğini ve doğal bir görünüm verdiği için kullandığını açıkladı.

Fiyatı: 290 TL

3-Beautyblender

Son yılların en çok satış yapan makyaj süngerini Meghan Markle da çok sevmiş. Kusursuz bir şekilde ürünleri dağıtmak için ideal bir ürün olduğunu vurgulayarak kullanılmasını öneriyor.

Fiyatı: 72 TL

4-Yves Saint Laurent Touche Éclat 

Meghan Markle'nin makyaj artisti “Concealer konusunda da farklı kombinasyonlardan hoşlanıyorum. Önce göz altlarını ve iç köşeleri aydınlatan YSL Touche Eclat kullanıyorum. Genelde 2.5 tonunu kullanıyorum. Ama tabii ki mevsime göre cilt tonu da değiştiğinden, sizin her zaman bir tık açık renk kullanmanızı öneririm.” diyerek Yves Saint Laurent Touche Éclat kullandığını açıkladı.

Fiyatı: 160 TL

5-MAC Eye Kohl

Davetlerde Meghan'ı göz makyajı dikkat çekmişti. Makyözü Lydia Sellers, gözlerini belirginleştirmek ve ortaya çıkarmak için MAC’in Kohl Eyeliner’ının Teddy tonunu kullandığını söyledi. 

Fiyatı: 76 TL

Yüzük tepsisi süslemesi nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Yüzük tepsisi süslemesi nasıl yapılır?
Saçları hacimli göstermenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

Saçları hacimli göstermenin yolları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0