Foreo Luna yüz temizleme cihazı nedir? Ne işe yarar? Foreo gerçekten iyi mi?

Son yılların en çok ses getiren ve tüm kullananlar tarafından olumlu yönde etki bırakan bir cilt bakım cihazı Foreo Luna, gerçekten söylendiği kadar cildi temizliyor mu? Foreo Luna yüz temizleme cihazı nasıl kullanılır? Foreo Luna yüz temizleme cihazı hangi problemlere iyi geliyor? Tüm bu soruların yanıtını sizler için hazırladığımız yazıda bulabilirsiniz.

Kozmetik dünyasına hızlı bir giriş yapan ve ülkemizde satışa sunulmaya başladığından beri yoğun ilgi gören Foreo Luna yüz temizleme cihazı, ülkemize gelmeden öncesinde yurt dışına gidenlerin mutlaka satın aldığı ürün listesi arasında yer alıyordu. Popüler alan Foreo Luna, sosyal medyada da olumlu dönüşlerin yer almasıyla herkes tarafından merak edilir hale geldi. Günümüzdeki cilt bakım aletlerinin fiyatlarına göre biraz pahalı olan bu ürünü almadan önce mutlaka hakkında merak ettiklerinizi cevaplamak için yasemin.com ekibi olarak imdadınıza yetişiyoruz. Bu kadar mest edilen Foreo Luna yüz temizleme cihazı gerçekleten söylendiği kadar iyi mi?Yüzü temizliyor ve kusursuz hale getiriyor mu? Nasıl kullanılır ve ne işe yarar merak ediyorsanız sorularınıza yanıt olabileceğimiz haberimize göz atmalısınız. Foreo Luna yüz temizleme cihazına dair tüm detaylar...

FOREO LUNA temizleyiciler

FOREO LUNA temizleyiciler

Kadınların ortak cilt problemlerini gidermek aynı zamanda titreşimler sayesinde ciltteki kolajeni arttırarak yaşlanmayı geciktirmek isteyenlerin kullanılması önerildiği Foreo ürünleri zamanla geliştirilerek erkeklerin cilt bakımı için, ağız ve diş bakım sağlığı ile ilgili birçok ürünlerle karşımıza çıktı. Cilt bakımı için ise iki farklı boyuttan oluşan bu ürün Foreo Luna Mini ve Foreo Luna olarak satışa sunuldu. Eğer sadece yüzünüzü  temizlemek için kullanmak istiyorsanız Mini olan modelini satın alabilirsiniz. Büyük olan modelinden ayıran özelliği ise Anti- agic özelliğinin olması. Cildinizi temizlemek için serum veya krem uyguladığınızda Foreo Luna'nın arka yüzü ile cildin emilimini arttırarak, ürünün aktif olarak emilimini kolaylaştırıyor. 

Cilt bakımı yaptırmak için vakti olmayan kadınların odak noktası olan Foreo, kullanan birçok kadın tarafından da test edilerek olumlu dönüşleri gözlemlendi. Milyonlarca ürüne her ay para vererek israfı önlemek istiyorsanız bu ürünü bir kere alarak uzun yıllar kullanım sağlayabilirsiniz. 

Foreo Luna 2

Foreo Luna 2

Foreo Luna, cildi hassas olan kişilerin mutlaka alması gereken ürünler arasında yer alabilir. Çünkü silikondan yapıldığı için nazik ve yumuşak hareketlerle cildinize zarar vermeden bakım yapmasını sağlıyor. Cildi tahriş etmeden kolayca temizleyen bu ürün, sürekli şarj etmek istemiyor ve 300 kullanıma kadar dayanıyor. Ürünün silikon olmasıyla birlikte cildi nazik ve hassas dokunuşlarla derinlemesine temizliyor. 

Foreo Luna mini 2

Foreo Luna mini 2

Bu ürünü kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli özelliklerden biri kesinlikle makyaj temizlenmemesidir. Cilde bakım yapan bu ürün makyaj temizleme işlevi görmemektedir. Ayrıca kullandığınız cilt bakım ürünlerinde granül ve yağ bazlı olmamasına özen gösterin. Bu ürünlerin cildinize zarar verdiği söyleniyor.

Mini olan ürünün fiyatı 724,22 TL, normal boyutu ise 1.036 TL olarak satılıyor.  

FOREO NASIL KULLANILIR?

- Öncelikle makyajınızı çıkarıyorsunuz. (Dilerseniz miseller su, dilerseniz mendil, jel, köpük) 

- Sonrasında yüzünüzün ıslak olduğuna dikkat edip, dilediğiniz temizleme ürününü (jel ya da köpük) farketmez (sadece granülsüz, partikülü olmayan bir ürünle) LUNA 2 ile uyguluyorsunuz. (1 dk.)

- Cildinizi temizledikten sonra rutininizin kalanı ile devam ediyorsunuz. Serum, krem gibi ürünlerinizi sürdükten sonra LUNA 2'nin arka tarafı ile 1 dk'lık anti-aging etkili masajı uyguluyorsunuz. Bu sayede kullandığınız ürünlerin de emilimi arttırılmış oluyor.

- LUNA 2 ürünümüzün titreşim hızı/ seviyesi önündeki -/+ butonlar ile 12 farklı hızda ayarlanabilmektedir. Cildinizin ihtiyacına göre ayarlayıp, kullanabilirsiniz.

- Ürünü kullanırken tüm yüzünüzü eşit temizleyebilmeniz için LUNA 2, her 15 sn’de bir size farklı bir titreşim tonu ile sinyal vermektedir, bu sinyal ile birlikte temizlediğiniz bölgeyi değiştirebilirsiniz.

- Ürünün başlat butonuna bir defa bastığınızda temizleme özelliği devreye girer. Temizlemeyi bitirdiğinizde tekrar bastığınızda cihaz kendini stand-by konumuna alır. İkinci defa bastığınızda bu sefer anti-aging modu başlar. (Titreşimlerin farkını hissedebilirsiniz)

50 TL'nin altında en iyi maskaralar ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

50 TL'nin altında en iyi maskaralar ve fiyatları
İş yerinde kullanabileceğiniz pratik saç modelleri

İLİŞKİLİ HABER

İş yerinde kullanabileceğiniz pratik saç modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0