Kuru ciltler için doğal maske tarifi

Cildinizin sadece tek bir maske ile parlak ve nemli hale gelmesini ister misiniz? Sizler için kuru cilde iyi gelen doğal maske tarifini araştırdık. İşte ciltler için doğal maske tarifi...

Cildinizin yağ ve nem oranı cilt sağlığınız için doğrudan ilgilidir. Nemsiz ve kuru ciltler dış etkenlerden dolayı daha hızlı tahriş olur hasar görür. 

Tarifini vereceğimiz bu nemlendirici maske, cildinizin yağ ve nem oranını dengeleyecek ve sağlıklı görünmesini sağlayacak.

İşte kuru ciltliler için doğal maske tarifi:

MALZEMELER:

1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı bal
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kaymak
10 damla portakal suyu
Kestane unu

YAPILIŞI

Malzemelerin hepsini bir kabın içinde püre haline gelene kadar karıştırın. Yüzünüze ve boynunuza bu karışımı sürün. 20 dakika bekledikten sonra yıkayın.

Yeni trend yüzüklü çanta

İLİŞKİLİ HABER

Yeni trend yüzüklü çanta
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0