Kırışıklık giderici doğal maske tarifi

Yaşlanma belirtileri olan kırışıklıkları engellemek için bir sürü estetik ameliyat geçirmek yerine evde deneyebileceğiniz bazı doğal maskeler ile kurtulabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte kırışıklık giderici doğal maske tarifi...

Cilt zamanla deformasyona uğrayarak, elastikiyetini kaybeder ve kırışmaya başlar. Bazen cilt derinlemesine nemlendirilmediğinde kurur ve kırışmaya başlar. "Yasemin.com" ekibi olarak, kırışıklık giderici doğal maske tarifini araştırdık.

İşte kırışıklık giderici doğal maske tarifi:

MALZEMELER:

2 adet salatalık,
1 adet yumurta akı

UYGULANIŞI:

Salatalığı küçük parçalara ayırıp süzgeçten geçirin, içerisine yumurta akını ilave edin ve iyice karıştırın. Oluşan bu karışımı kırışıklıklardan şikayetçi olduğunuz alana sürün ve 15 dakika kadar bekletin. 15 dakika sonunda soğuk su ile maskeyi sürdüğünüz bölgeyi durulayın.

Babydoll makyajı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Babydoll makyajı nasıl yapılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0