Stick kapatıcı nedir? Nasıl kullanılır?

Stick kapatıcılar, ciltteki lekeleri, sivilceleri ve göz altı morlukları kapatmaya yardımcı olan bir üründür. Peki, stick kapatıcı nasıl kullanılır ve nerelere sürülür? İşte detaylar...

Bu kapatıcılar ruj şeklindedir ve kullanımı çok kolaydır. Stick kapatıcıları kullanırken şu hususlara dikkat etmede fayda var.

Öncelikle stick kapatıcıyı kullanmadan önce yüzümüzü nemlendirici sürelim, böylece kapatıcıyı yüzümüze sürmek kolay ve etkili olacaktır.

Eğer kapatıcıyı sadece gözaltına sürecekseniz aynı şekilde önce göz altlarına nemlendirici uyguladıktan sonra kapatıcıyı sürmeniz daha etkili olacaktır.

Nemlendiriciyi sürdükten sonra kapatıcı uygulayacağınız bölgeye parmak uçlarınızla kapatıcıyı içten dışa doğru dağıtın. Parmak kullanmak istemeyenler sünger ya da fırça da kullanabilir. Eğer fırçanızı ya da süngerinizi ıslatıp nemli bir şekilde kullanırsanız kapatıcıyı daha rahat sürebileceksiniz.

Kırışıklık giderici pirinç maskesi

İLİŞKİLİ HABER

Kırışıklık giderici pirinç maskesi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0