Hızlı saç uzatan havuç maskesi

Kadınların en büyük şikayetlerinden birisi de saçlarının yavaş uzamasıdır. Saçlarınızın sağlıklı bir şekilde hızlıca uzamasını istiyorsanız bu haber tam size göre. İşte hızlı saç uzatan havuç maskesi...

Havucun içerisinde bulunan beta karoten güçlü antioksidandır. İçindeki lifler sayesinde sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur. Bu faydaları dışında da saçlara bakım yaparak uzatma etkisi de vardır. Siz de havucu saçlarınız da kullanarak uzatmak istiyorsanız, bu tarifi denemenizi tavsiye ederiz.

İşte hızlı saç uzatan havuç maskesi:

MALZEMELER
2 adet orta boy havuç,
1 adet yumurta,
3 su bardağı su

YAPILIŞI:
Suyu bir tencerenin içerisinde kaynamaya bırakın ve diğer taraftan havuçları güzelce yıkayıp rendeleyin. Kaynayan suyun içerisine rendelediğiniz havuçları atarak 20-25 dakika daha kaynatın. Daha sonra kaynayan suyu süzün ve içine yumurtayı ekleyerek iyice karıştırın. 

Kuru saçınıza maskeyi uygulayarak 20 dakika beklettikten sonra güzelce durulayın. Bu maskeyi haftada en fazla 2 kez saçlarınıza uygulayabilirsiniz.

Kavurganın bilinmeyen faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Kavurganın bilinmeyen faydaları
Böbrekleri bitiren alışkanlıklar nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Böbrekleri bitiren alışkanlıklar nelerdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0