50 TL'nin altında en iyi maskaralar ve fiyatları

Kadınların son yıllarda uzun ve hacimli kirpik merakı hızla devam ediyor. Makyajı tamamlamak aynı zamanda takma kirpik etkisi oluşturan bir görünüm elde etmek için çok fazla paralar harcamanıza gerek yok. Hazırladığımız bu yazıda 50 TL'nin altında en iyi maskaraları mercek altına aldık. İlk kullanımda bile etkisini gösteren 50 TL'nin altında en iyi maskara önerileri haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

Günlük makyajın olmazsa olmazı maskaralar, dolar kurunun artması ve 2019 yılında kozmetik dünyasına gelen zamlarla beraber bütçenizi zorlayabilir. Yaşanan bu durumu ortadan kaldırmak, kullandığınız ürünlerde biraz değişimler yapmak aynı zamanda enflasyona topyekün mücadeleye katkı sağlamak için uygun fiyatlı ürünlere şans verebilirsiniz. Hem hacimli hem de uzun gösteren uygun fiyatlı maskaraları bugünkü yazımızda listeledik. Kozmetik dünyasında bulunan 50 TL'nin altında en iyi 5 maskarayı mercek altına aldık. 

1- MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT / 45,00 TL

MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT

MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT

Suya dayanıklı özelliği ve gün boyu kalıcı uzunluk sağlayan bu rimel, son zamanlarda en çok alınanlar arasında. Uygun fiyatıyla da cebinizi zorlamayacak olan Max Factor markasına ait bu ürün, %50 daha fazla kıl içeren özel fırçası kirpikleri mükemmel şekilde ayırır. Muhteşem fırçasıyla kirpikleri kökten uca kadar uzatan bu maskara, dökülme veya bulaşma olmamasını garantiliyor.

2- MAYBELLİNE LASH SENSATİONAL / 20,00TL

MAYBELLİNE LASH SENSATİONAL

MAYBELLİNE LASH SENSATİONAL

Son yıllarda maskara ailesinin en çok konuşulan ve satılan, büyük bir hayran kitlesine sahip olan Maybelline Lash Sensational maskara, kirpiklerde yelpaze etkisi bırakıyor. Kirpiklerinizi tek tek ayırmak, dolgun ve hacimli göstermek isteyenlerin odak noktası olan Maybelline Lash Sensational, kirpikleri uçtan uca yayar ve belirginleşmelerini sağlar.

3-THE BALM WHAT’S YOUR TYPE / 40,00 TL

THE BALM WHAT’S YOUR TYPE

THE BALM WHAT’S YOUR TYPE

Hacimli kirpik sevenler için makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak bir The Balm Whats Your Type maskara, uygun fiyatlı kaliteli ürün arayanların bir numaralı tercihi olabilir. Kirpiklerinizin dip noktasından uzuna kadar bir kat uyguladığınızda farklı kolaylıkla görebilir, ekstra bir ürüne ihtiyaç duymazsınız. Uzun süre kullanım sağlayan bu maskarayı dünyaca ünlü yıldızlar da tercih ediyor.

4-ESSENCE GET BİG LASHES / 15,00 TL

ESSENCE GET BİG LASHES

ESSENCE GET BİG LASHES

Uygun fiyatları ve eğlenceli ambalajlarıyla birçok markaya mudail olabilecek Essence markasına ait Get Big! Lashes Volume Maskara, en küçük kirpiklere bile ulaşır, uzatır, hacim katar. Kirpiklerde birikme yapmayan uygulaması kolay bu maskara göz alıcı bir etki bırakıyor.

5-SLEEK LETHAL LENGTH / 35,00 TL

SLEEK LETHAL LENGTH

SLEEK LETHAL LENGTH

Ülkemize yeni gelen marka olmasına rağmen kısa sürede çıkış yapan Sleek'e ait Lethal Length Maskara, tek sürüşte kirpiklerinizi kıvırır, kalınlaştırır ve belirginleştirir. Özel formülüyle uzun süreli kullanıma uygun olan bu ürün, esnek fırçası ve dışa doğru esneyen uzun kılları ile topaklanmayan veya pullanmayan güzel bir görünüm sağlar. 

Foreo Luna yüz temizleme cihazı nedir? Ne işe yarar? Foreo gerçekten iyi mi?

İLİŞKİLİ HABER

Foreo Luna yüz temizleme cihazı nedir? Ne işe yarar? Foreo gerçekten iyi mi?
Sezonun en trend şapka modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en trend şapka modelleri
Karın düzleştiren kür tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Karın düzleştiren kür tarifi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0