Genç gösteren makyaj tüyoları

Cildinizdeki lekeleri ve kırışıklıkları gizlemek için makyaj yaparken olduğunuzdan daha yaşlı görünebilirsiniz. Sizler için genç gösteren makyaj tüyolarını araştırdık. İşte genç gösteren makyaj tüyoları...

Kullandığınız makyaj malzemelerini cildinize uygularken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Uygulamalar basit gibi görünse de olduğunuzdan daha yaşlı yada kusurlarınızı belli eden makyaj yapabilirsiniz.

İŞTE GENÇ GÖSTEREN MAKYAJ...

- Kalın ve yoğun bir fondöten sürmek her zaman kırışıklıklarınızı ön plana çıkarır. Nemli bir sünger yardımıyla fondöteninizi yüzünüze uygulamalısınız.

- Yaş ilerledikçe gözaltındaki deriler zamanla incelir. Bu yüzden kapatıcı seçiminizi ince yapılı tercih etmelisiniz.

- Cildinize pudra uygularken sadece T bölgesine uygulamalısınız. Tüm yüzünüze uyguladığınızda çizgilerinizi belirgin eder.

- Yanaklarınıza allık sürerken büyük fırçalarla değil, ufak dokunuşlarla küçük bir fırça ile uygulamalısınız. Renk seçiminizi de gül kurusu tonlarında olmalıdır.

- Ruj sürerken önce kalem ile dudak çevrenizin belirgin olmasını sağlayın. Üzerinden parlak bir ruj ile geçebilirsiniz.

Peeling uygularken dikkat etmeniz gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Peeling uygularken dikkat etmeniz gerekenler
Yaşlı gösteren giyim hataları

İLİŞKİLİ HABER

Yaşlı gösteren giyim hataları
Göz çevresini gerginleştirmek için tüyolar

İLİŞKİLİ HABER

Göz çevresini gerginleştirmek için tüyolar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0