Ayak kokusu nasıl geçer? Ayak kokusunu gideren en etkili yöntem! Üzüm sirkesi ile...

Yanlış ayakkabı tercihi ya da çorapsız ayakkabı giyme nedeniyle ayaklarınızda kötü bir koku oluşabilir. Kadın erkek demeden herkesin yaşadığı bu durumu ortadan kaldıracak yöntemleri uzmanlarla danışarak sizlere sunuyoruz. En doğal yöntemiyle ayak kokusunu gidermenin yolu üzüm sirkesi. Peki bu kür nasıl yapılır? İşte ayak kokusuna iyi gelen üzüm sirkesi kürü...

Ayak kokusu, 7'den 70' e herkesin yaşadığı problemler arasında yer alıyor.  Ayak kokusu, ter bezlerinin aşırı çalışmasından, hormon bozukluğuna kadar pek çok nedenden kaynaklanabilir. Bu konudan muzdarip olan kişiler genellikle ayaklarına bakım yapmalarına ve sık sık yıkamalarına rağmen kokusundan kurtulamamaktan şikayet ederler. Ancak ayak kokusunu gidermek için kimyasal ürünler yerine doğadan gelen mucize besinleri ya da ürünleri tercih edebilirsiniz.

Yapılan araştırmalara göre sirke, keskin kokusu ve koku giderici özelliği nedeniyle ayakların kokusunu da kısa sürede gideriyor. Peki sirke ile ayak kokusu nasıl giderilir? İşte mucize yöntem...

ÜZÜM SİRKESİYLE AYAK KOKUSUNU GİDERMENİN EN KOLAY YOLU...

Ayaklarınızı rahat hareket ettirebileceğiniz geniş bir leğenin içine sıcak su doldurun. Sıcak suyun içerisine yarım litre organik üzüm sirkesi koyun. Bu suyun içerisinde ayaklarınızı yarım saat kadar dinlendirin. Bu işlemi hafta da 2 kez uygulayarak ayak kokusundan kurtulabilirsiniz.

İşte bu kadar!

Alexandrite Lazer epilasyon yöntemi nasıl uygulanır? Alexandrite Lazer epilasyon yapanlar

İLİŞKİLİ HABER

Alexandrite Lazer epilasyon yöntemi nasıl uygulanır? Alexandrite Lazer epilasyon yapanlar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 11

misafirim 3 yıl önce

ayakları kokutan çorapsız ayakkabı ile dolaşmak kirli çorap giymek ayrıca mayasıl ve mantar ayağı fena kokutur çevreyi rahatsız eder.. üzün sirkesinde ve 2 çorba kaşığı tuz karıştırılmış suda bekletmek ayağa iyi gelmektedir.

Dolapdereli Sabri 5 yıl önce

ayakkabı seçimi çok önemli, hava almayan, ucuz, lastik ayakkabı kokar, ayakkabı koktuktan sonra ayağını çamaşır suyuna da bassan kar ertmez, ayakkabıyı iyi havalandırmak, temiz çorap kullanmak, ayak ıslakken çorap giymemek bunlar önemli bunları yapmazsan 5 vakit de yıkansan kokar.

serkan 5 yıl önce

Günde 5 vakit abdest alıp namaz kılarsanız bu sorun ortadan kalkacaktır, değerli dostlar.

Toplam 7 beğeni

Şehriban 5 yıl önce

Çok haklısınız

Toplam 2 Beğeni

toprak 5 yıl önce

organık sirkeyi nerden bulcaz

Toplam 4 beğeni

organik 5 yıl önce

evde yapabilir siniz? Evde kalmış elmaları karanlık ortamda bekletirseniz elde etmiş olursunuz?İnternette elma sirkesi tarifin bakıp uygulayabilir siniz?

Toplam 0 Beğeni

İstanbul-18 5 yıl önce

Aynen katılıyorum, organik sirkeyi bulsak ilaç niyetine içeriz, bırak ayaklarımız koksun.

Toplam 0 Beğeni

Mazlum 5 yıl önce

Kendin yapacaksın

Toplam 0 Beğeni

Dolapdereli Sabri 5 yıl önce

bakma bunların organik sevdasına, piyasada organik diye satılan ürünlerin %80i inorganik... Bilindik bir yerli markanın sirkesini al kullan işte.

Toplam 1 Beğeni

abdullah 5 yıl önce

kendin yaparsan anca organik denen bile fabrikasyon ancaa şeherli olup unuttuğumuz köylere uğraman lazım :)

Toplam 0 Beğeni

Abou 5 yıl önce

Kendin yapıcan

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun