2018 Kış sezonu en trend saç modelleri

Her yıl değişen saç trendleri soğuk havaların gelmesiyle birbirinden ilginç ve modern halleriyle sokak modasının dikkatini çekmeye devam ediyor. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için 2018 kış aylarının trend saç modellerini araştırdık. İşte son moda saç modelleri...

Sonbahar/ Kış sezonunda değişen güzellik, kıyafet ve makyaj trendleri kadar saçlarda da birbirinden farklı yeni modeller yıla damgasını vurmaya hazırlanıyor. Havalı kesimler ve kat kat retro modellerin bu sezon yeniden gündeme gediği saçlar, gösterişli lansman ve defile/erde belli oldu. 

İŞTE 2018/19 SONBAHAR - KIŞ TREND SAÇ MODELLERİ

Geçtiğimiz sezon uzun ve kat kesimli saçlar favoriyken şimdilerde net bir şekilde kesilmiş kısa saç ancak atılmış hafif gölgeler ile oluşturulan doğal görünüm sezonun en çok kullanılan modelleri arasında yer alacak. "Kısa saç kış aylarında olmaz" diyenlerin tabularını yıkan bu model, özellikle sokak modasında cool bir hava katacak.

Bu sezon ofis kadınlarını sevindirecek birbirinden şık saç modelleri arasında metal tokalar yer alıyor. Hem klas hem de şık bir saç modeli yapmak için bu muhteşem tokaları kullanabilirsiniz. 90'lı yılların başından bu günlere kadar gelen metal saç tokaları adeta size retro bir görünüm kazandıracak.

Saç renginizde bu sezon radikal bir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız mutlaka trend renklere bir göz atmalısınız. 2018 kış aylarının en trend saç renkleri arasında yer alan kızıl ve pembe renkleri gri ile buluştuğunda muhteşem saçlara sahip olabilirsiniz.

Şeftali tonu allık önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Şeftali tonu allık önerileri
Ucuza kombin nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ucuza kombin nasıl yapılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0