2018-19 Sonbahar/Kış sezonunun en yeni parfümleri

Yeni sezonda çıkan parfümler muhteşem ambalajları ve kokularıyla raflarda yerini aldı. Sizler 2018-19 Sonbahar/Kış sezonunun en yeni 9 parfümü mercek altına aldık. İşte sezonun en yeni 9 parfümü...

Kış aylarında kullandığınız parfümün uçucu olmaması için içerisinde bulunan maddelerin baharatlı olmasına özen göstermelisiniz. Aynı zamanda parfüm kullanmadan vücudunuza nemlendirici uygulamanın parfümün kalıcılığını arttırdığı bir çok uzman tarafından test edilip onaylandı. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için her gün bir yenisi daha eklenen kozmetik dünyasında sonbahar ve kış aylarına özel dünyaca ünlü markaların piyasaya sürdüğü parfümleri araştırdık.

İŞTE SEZONUN EN YENİ 9 PARFÜMÜ VE FİYATLARI...

- Dolce & Gabbana The Only One / 682 TL

- Jean Paul Gaultier Scandal by Night / 496 TL

- Burberry Her Eau de Parfum / 580 TL

 

- Chanel N°5 Parfum Red Edition / 1676 TL

- Jo Malone London Honeysuckle & Davana / 737 TL

- Givenchy L'Interdit Givenchy / 875 TL

 

- Dior Joy / 645 TL

- Estée Lauder Beautiful Belle / 379 TL

- Tom Ford Lost Cherry / 1735 TL

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0