Kaş nasıl kalınlaştırılır? Kalın kaşlar için 3 ipucu

Geçmiş yıllarda ince ve kavisli kaşlar popülerken günümüzde yerini kalın ve dağınık kaşlara bıraktı. Birçok kadın kaşlarını özellikle kalın göstermek için binbir çeşit yöntemler deniyor. Makyaj artistlerinden esinlenerek kaşları kalın göstermenin yollarını mercek altına aldık. Duyunca çok şaşıracağınız kaş kalınlaştıran yöntemler bugünkü yazımızda.

Dünyaca ünlü makyaj artistleri geçtiğimiz yıllarda ince kaşların yüz hatlarının yapısını bozduğunu ve yeni sezonda kalın kaşların daha çok kullanılacağını söylemişti. 2019 yılı içerisinde podyumlarda, reklamlarda hatta katalog çekimlerinde bile kalın kaşı kullandılar makyaj artistleri kolayca kaşlarınızı kalın gösterecek yöntemleri ve izlemeniz gereken adımları açıkladılar. Seyrek kaşlara sahip olanların korkulu rüyası haline gelen ince kaş, teknolojik çağda olamamızın nedeniyle Microblading ve kontür gibi yöntemlerle de kalınlaştırabilirsiniz. 

Kıl tekniği ile kaş doldurma yöntemi nedir? Microblading yöntemiİLİŞKİLİ HABERKıl tekniği ile kaş doldurma yöntemi nedir? Microblading yöntemi

1- DOĞAL ŞEKLİ BOZMADAN ÇİZGİLER ÇEKİN

Anastasia Beverly Hills Brow Definer

Anastasia Beverly Hills Brow Definer

Dünyaca ünlü makyaj artisti Wendy Rowe'a göre, kaşları kalın göstermenin en kolay yolu yapısını bozmadan ince ince çizgilerle belirginleştirmek gerekiyor. Bu adımı kolayca yapabilmek için ise 'Anastasia Beverly Hills Brow Definer' kullanabilirsiniz. 

Fiyatı 164 TL

2- LİKİT KALEMLERİ KULLANMAYI UNUTMAYIN

Suqqu Framing Eyebrow Liquid Pen

Suqqu Framing Eyebrow Liquid Pen

Kaşlarınızdaki boşlukları doldurmak ve doğal bir görünüm oluşturmak için pudra ürünler kullanmak yerine şans vermeniz gereken bir ürün daha var.  Gucci Westman'a göre kaş tüylerini çizmek için likit kalemlerin oldukça başarılı olduğu konusunu da vurguluyor. Bu uygulama için ise 'Suqqu Framing Eyebrow Liquid Pen' kullanabilirsiniz.

Fiyatı 135 TL

3- BİR TON AÇIK RENK ÜRÜN KULLANIN

Charlotte Tilbury Legendary Brows Eyebrow Gel

Charlotte Tilbury Legendary Brows Eyebrow Gel

Dünyaca ünlü makyöz Charlotte Tilbury göre, kaşlarınızı dolgun göstermek için Kaş tonunuzda bir ton açık renkteki ürünleri tercih etmelisiniz.

Bunu yapabileceğiniz en pratik ürün ise, 'Charlotte Tilbury Legendary Brows Eyebrow Gel' dir.

Fiyatı 164 TL'dir.

Evde keratin yüklemesi nasıl yapılır? Keratin yüklemesinin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Evde keratin yüklemesi nasıl yapılır? Keratin yüklemesinin püf noktaları
Akrep dizisinde Perihan karakterini canlandıran Demet Akbağ'ın tercih ettiği ürünler

İLİŞKİLİ HABER

Akrep dizisinde Perihan karakterini canlandıran Demet Akbağ'ın tercih ettiği ürünler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0