Demi Moore'un bilinmeyen güzellik sırları

Dünyaca ünlü oyuncu Demi Moore'un yıllara meydan okuyan güzelliğin sırlarını sizler için araştırdık. İşte Demi Moore'un bilinmeyen güzellik sırları

Ekranlarda bakımlı saçları ve kusursuz cildi ile gördüğümüz 56 yaşındaki dünyaca ünlü aktör Demi Moore, izleyenleri kendine hayran bırakıyor.  90’lar makyajından doğal dokunuşlara büründüğü tüm görünümleri başarıyla taşıyan Demi Moore, adeta yıllara meydan okuyor. "Yasemin.com"  olarak sizler için Demi Moore'un güzellik ve bakım sırlarını araştırdık.

İşte dünyaca ünlü oyuncu Demi Moore'un güzellik sırları...

- Cildinizde kusursuz görünen makyajı ve yaşına rağmen kırışıkların neredeyse çok az olduğu görünen dünyaca ünlü oyuncu Demi Moore bu güzelliğinin gece saat kaç olursa olsun mutlaka eve geldiğinde makyajını çıkardığını ve nemlendirici sürerek cildinin elastikiyetini artırmasına borçlu olduğunu söylüyor.

- Kusursuz fiziğiyle de dikkati üzerine çeken ünlü oyuncu, belli bir derece aralığında hızlanan vücut metabolizmasının daha çok kalori yaktığını ve soğuk oda terapisi de denilen, vücudun kendisini sıcak tutmak için daha çok çaba harcayarak kalori erittiği söyledi. 

- Davetlerde güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Demi’nin kurtarıcısının Korean Hanacure Face Mask de olduğunu açıkladı.

Tesettür giyimde deri kıyafet modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Tesettür giyimde deri kıyafet modelleri
Fondötene alternatif 8 bakım ürünü

İLİŞKİLİ HABER

Fondötene alternatif 8 bakım ürünü
Meghan Markle makyajı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle makyajı nasıl yapılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0