En güzel likit aydınlatıcı ve fiyatları

Cildin sağlıklı ve parlak görünmesi için kullanılan aydınlatıcılar son günlerde likit formlarıyla karışımıza çıkıyor. Hem ciltte dağılımı hem kusursuz görünümü hem de pratik bir şekilde uygulanması ile kullananlar tarafından oldukça beğenilen likit formundaki aydınlatıcılar, markalarında gözdesi haline geldi. İşte en güzel likit aydınlatıcı önerileri...

Cildini aydınlık ve ışıltılı bir görünüme kavuşturan doğal bitişli highligter, hem gündelik hayatta hem de özel günlerde kullanılıyor. Şu sıralar kozmetik sektöründe tüm dikkatleri üzerine çeken ve çeşit çeşit çıkarılan modeller, kadınların da ilgi odağı.

Highlighter kullanırken aşırıya kaçmak ya da bazı ürünler cildinizin yağlı görünmesine hatta makyajınızın bozulmasına neden olabilir. Güzelliğinizi gölgeye düşüren bu ürünleri bir kenara bırakın. "Yasemin Güzellik"  editörleri olarak önereceğimiz likit aydınlatıcıları çantanızdan hiç çıkarmak istemeyeceksiniz.

EN İYİ FAVORİ LİKİT AYDINLATICILAR VE FİYATLARI

likit aydınlatıcılar

likit aydınlatıcılar

- Marc Jacobs Dew Drops Coconut Gel Highlighter / 294 TL

- Urban Decay Naked Skin Highlighting Fluid / 77 TL

- Cover Fx Custom Enhancer Drops / 278 TL

likit aydınlatıcı önerileri

likit aydınlatıcı önerileri

- NARS Illuminator Copacabana / 215 TL 

- Becca Shimmering Skin Perfector® Liquid Highlighter / 267 TL

- Benefit High Beam Satiny-Pink Liquid Highlighter / 139 TL

Uzun etek giyerken dikkat edilmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Uzun etek giyerken dikkat edilmesi gerekenler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0