Biolog leke kremi işe yarıyor mu? Biolog leke kremi nasıl kullanılır?

Cildinizdeki lekeleri yok etmek aynı zamanda pürüzsüz olmasını sağlamak için son yıllarda oldukça popüler olan biolog kremini deneyebilirsiniz. Ancak daha önce hiç deneyimlemediyseniz ve biolog kreminin nasıl kullanıldığını , cilde etkilerini, fiyatını ve kullanan kişilerin yorumlarını merak ediyorsanız mutlaka haberimizi incelemelisiniz.

Her kadın makyaj malzemeleri kullanmadan cildinin pürüzsüz, canlı ve lekesiz görünmesini ister. Bunun için birbirinden farklı yöntemler aynı zamanda milyonlarca ürüne para harcar. Şimdi sizlere zararlı güneş ışınlarından dolayı lekelere, sivilce izlerine, yara izlerine hatta bunun gibi bir çok cilt problemini ortadan kaldıracak mucize bir ürün olan gerek sosyal medya gerekse kadınların çok sık kullandığı popüler sayfalarda adını sıkça duyduğumuz Biolog leke kremi hakkında merak edilenleri araştırdık. Biolog leke kremi ne işe yarar? Biolog leke kremi nasıl kullanılır? Biolog leke kremi kullananlar memnun mu? sorularının cevabı haberimizin detaylarında...

Cosmelan nedir ve Cosmelan leke tedavisi nasıl uygulanır? Cosmelan nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERCosmelan nedir ve Cosmelan leke tedavisi nasıl uygulanır? Cosmelan nasıl kullanılır?

Leke problemleri ile karşı karşıya kalanların internette araştırınca ilk sıralarda çıkan Biolog leke kremi; siyah üzüm, meyan kökü ve avokadodan oluşmaktadır. Ciltte melanin üretimini arttıran Biolog leke kremi, cilt sorunlarını ortadan kaldırırken yaşlılık belirtilerinin de gecikmesini sağlıyor.

Genellikle aşırı güneşe maruz kalan ciltlerde oluşan lekeler kalıcı olabiliyor. Biolog leke kremi tamamen içeriği doğal ürünlerle yapıldığı için, vitaminler sayesinde cildi hem besliyor hem de lekelerin renginin açılarak kaybolmasına yardımcı oluyor.

En etkili ve en iyi leke giderici eczanedeki kremler 2023İLİŞKİLİ HABEREn etkili ve en iyi leke giderici eczanedeki kremler 2023

Hormonsal nedenlerden ya da kullanılan ilaçlardan dolayı ciltte oluşan sivilceler kalıcı hasar bırakabiliyor. Bu hasar, geçmeyen lekeleri olabilir. Kalıcı olduğunu düşündüğünüz lekelere düzenli olarak Biolog leke kremi kullandığınızda cildin yenilenme sürecini uzattığı için kolayca geçiren muhteşem bir üründür.

Cildinizde biriken toksinleri atarak pratik bir şekilde siyah noktaların azalmasını da sağlayabilirsiniz.  Lekelerin yanı sıra cilde bakım da yapan Biolog, cildin nemli, canlı ve sağlıklı olmasına olanak sağlıyor. Sizde cildinizin bazı yazı yerlerindeki kararmalardan şikayetçiyseniz Biolog kremi, peeling yaparak kullanabilirsiniz.

Leke Protokolü nedir ve nasıl yapılır? Leke Protokolü cilde zarar verir mi? İLİŞKİLİ HABERLeke Protokolü nedir ve nasıl yapılır? Leke Protokolü cilde zarar verir mi?

BİOLOG LEKE KREMİ FİYATI NEDİR?

Kozmetik dünyasında ucuz ve pahalı olmak üzerine birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. 'Pahalı cildime iyi gelir' diye düşündüğünüz bazı ürünler işe yaramazken, uygun fiyatlı ürünler beklemediğiniz etkiyi sağlayabilir. Biolog leke kremi ise orta fiyatlı bir ürün. 30 ml olan ve uzun süre kullanımı olan Biolog leke kreminin fiyatı sadece 199 TL.

BİOLOG LEKE KREMİ NASIL KULLANILIR?

  • Biolog leke kremini eczanelerden kolayca satın alabilirsiniz. Uzmanların da onayladığı bu kremden istediğiniz etkiyi almak için mutlaka 6 ay boyunca düzenli bir şekilde kullanılması öneriliyor.
  • Kullanmadan önce mutlaka cildinizdeki makyajı temizlemelisiniz. Günde 2 kez uygulayabilirsiniz.
  • remi kullanırken mutlaka dikkat etmeniz gereken, güneş ışınlarına maruz kalmamak, yani bu ürünü gece ya da evde olduğunuz zamanlarda kullanmalısınız.

BİOLOG LEKE KREMİNİ KULLANANLAR

Biolog leke kremini kullanan bir çok kişi, yıllardır aradığı ürün olduğunu sivilce lekelerinden kurtulmak için 15 gün yeterli olduğunu söylüyor.

Sabırlı ve düzenli bir şekilde kullanıldığında muhteşem etki gösterdiğini söyleyenler ve makyajsız dışarıya çıkmak isteyenler için bir numaralı ürün olduğu hakkında yorum yapanlar da oldukça mevcut.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 37

Hülya zeytin 2 yıl önce

Merhabalar ben biolog kremi 3sene önce kullandım cildimde oluşan sivilce lekelerini yok ederken cillerimin renginide açarak azalttı. İlk bir ay kullanmda sivilce yapabiliyor hiç korkmayin cilt altındaki kalıntıları kusturuyor daha sonra hem cilt altı hem yüzeyi tertemiz olmuş oluyor yazın yeniden güneş lekelerim oluştu şimdi tekrar kullanmaya başladım tekrar güzel sonuç alabilcegimi biliyorum emziren anneler rahatlıkla kullanabilir ben kullanıyorum

Melahat 3 yıl önce

3 sene önce bu kremle sigaradan kaynaklı oluşan kahverengi lekelerim sayesinde güvendiğim bir isim sayesinde tanıştım asla böyle şeylere inanmazdım ama çok memnun kaldm

Nilgün 3 yıl önce

Biolog leke kremini yanak kısmındaki hamilelik lekelerim için kulladım 3-4 ay suratımdaki lekeleri giderdi. Tavsiye ederim

Ebru 3 yıl önce

Ben de biolog leke kremi aldım 2 gün kullandım göz kapaklarım ve göz altlarım şişti sakın almayın ben acısını çekiyorum siz çekmeyin doğal krem diyorlar doğal krem zarar vermez diye biliyorum bu kremin içinde kimyasal olduğuna inanıyorum gerçekten tavsiye etmiyorum

Toplam 2 beğeni

Kader 2 yıl önce

Göze sürülür mü kerem akıl var mantık var

Toplam 0 Beğeni

elif 3 yıl önce

göz çevresine her ürün kullanılmaz şişmesi ve yanması beklenen bir durum olmuş

Toplam 0 Beğeni

Meral 3 yıl önce

Çok kararsız bıraktı beni Siparişe verdim

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun