Evde dudak bakımı nasıl yapılır? 4 adımda kolayca kuru dudak bakımı

Cildimizin parlak görünmesi, bakımlı olması ve yaşlanmaması için birbirinden farklı yöntemler kullanılıyoruz. Ancak aynı özeni hem dudak bölgesine hem de çevresine uygulamanız gerektiğini biliyor muydunuz? Hazırladığımız bu yazıda dudak bakımı nasıl yapılır, dudak bölgesinin yaşlanmaması için ne yapmalı ve hangi adımları izlemeli konusu ele aldık. Tüm detaylarıyla 4 adımda kusursuz dudak bakımı...

Daha genç, dolgun ve sağlıklı görünen dudaklar için gün içerisinde yapabileceğiniz bazı adımlar var. Bu adımlar hem sizleri yormayacak hem de cilt bakım rutininiz sırasında hızlıca uygulayabileceğiniz adımlar. Uzmanların yaptığı bir araştırmaya göre cilt bölgesinde erken yaşlanmaya neden olan ve yaşlılık belirtilerinin ilk görüldüğü yer herkes tarafından göz çevresi olarak bilinse de araştırma sonucunda dudaklar ve dudak çevresi olduğu gözlemlenmiştir. Yaş aldıkça doku kaybı yaşayan dudaklar dolgunluğunu yitirirken dudak çevresinde ince çizgiler belirebiliyor. İşte tam da burada sizler için hazırladığımız adımlar devreye giriyor. 4 adımda hızlıca yapabileceğiniz kolay dudak bakımını gelin birlikte inceleyelim...

Dudak çevresinde sivilce neden çıkar? Perioral Dermatit nasıl tedavi edilir?İLİŞKİLİ HABERDudak çevresinde sivilce neden çıkar? Perioral Dermatit nasıl tedavi edilir?

  • İLK ADIM KAN AKIŞINI HIZLANDIRMAK

Kiehl

Kiehl

Dudaklarınızın her daim genç ve pürüzsüz görünmesini aynı zamanda ölü derilerden arınması için mutlaka bir bakım yağı kullanmalısınız. Bakım yağları içerisinde bulunanlar nedeniyle dudak çevresindeki kırışıkların da önüne geçmesini sağlayacaktır. Eğer cilt bakım rutininize ekleyebileceğiniz pratik bir yağ arıyorsanız Kiehl's Midnight Recovery Concentrate satın alabilirsiniz. 

FİYATI: 2030 TL

En iyi dudak koruyucu markaları ve fiyatlarıİLİŞKİLİ HABEREn iyi dudak koruyucu markaları ve fiyatları

  • DUDAĞINIZIN GEREKLİ VİTAMİNLERİNİ KARŞILAYIN

Dermalogica Nightly Lip Treatment

Dermalogica Nightly Lip Treatment

Cildinizin ihtiyacı olduğu gibi dudaklarınızın da vitamin bakımından eksikleri olabilir. Düzenli olarak bir dudak bakımı yapmak istiyorsanız hem dudaklarınızı sağlıklı olmasını sağlayacak hem de vitaminlerini karşılayacak bir serum kullanmalısınız. Bunun için Dermalogica Nightly Lip Treatment deneyebilirsiniz.

FİYATI: 1080 TL

  • DUDAKLARIN HER ZAMAN NEMLENDİRİCİYE İHTİYACI VAR!

La Mer The Lip Balm

La Mer The Lip Balm

Yaz kış demeden dudaklarınızı mutlaka nemlendirmeli hatta ölü derilerin yok olmasına yardımcı olabilirsiniz. Dolgun, genç ve bakımlı dudaklar için olmazsa olmazlardan nemlendiriciler sayesinde dudak çevrenizin erken yaşta kırışmasını da engelleyebilirsiniz. Dünyaca ünlü marka La Mer'in La Mer The Lip Balm ürününü kullanabilirsiniz.

FİYATI: 1537 TL

  • ŞAŞIRTICI AMA GERÇEK: DUDAKLAR İÇİN GÜNEŞ KORUYUCU

Nivea Sun Protect SPF30

Nivea Sun Protect SPF30

Güneşin zararlı ışınları yalnızca yüz bölgesine değil dudaklara da ciddi oranda zarar verebilir. İster kışın ister yazın, SPF özellikli bir dudak bakım ürününü çantanızdan eksik etmeyin. Bunun için yanınızda taşıyabileceğiniz Nivea Sun Protect SPF30 kullanabilirsiniz.

FİYATI: 73 TL

Orkide bakımı nasıl yapılır? Orkide çiçeği nasıl çoğaltılır?Orkide çiçeklerinin sevmediği 5 şey

İLİŞKİLİ HABER

Orkide bakımı nasıl yapılır? Orkide çiçeği nasıl çoğaltılır?Orkide çiçeklerinin sevmediği 5 şey
Karot testi nedir, nasıl yapılır? Karot testi zararlı mı? Karot sonucu olumsuz olursa ne olur?

İLİŞKİLİ HABER

Karot testi nedir, nasıl yapılır? Karot testi zararlı mı? Karot sonucu olumsuz olursa ne olur?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

fatma 3 yıl önce

dudak çatlaklarınız için zigavus ısolde dudak stikini öneririm ilk sürdüğünüz anda nemlendiriyor ve rahatsız edici tabakada oluşturmuyor

Toplam 1 beğeni