Miranda Kerr kimdir? Miranda Kerr'in güzellik sırları...

Son yıllarda popüler bir kozmetik markasının yüzü olan Miranda Kerr hem kusursuz cildi hem de makyajıyla kadınların ilgi odağı haline geldi. Victoria's Secret ile çalışmasına son verdikten sonra kendi güzellik markasını kuran Miranda Kerr'i cilt bakım sırlarını ve makyajını nasıl yaptığını açıkladı. Peki Miranda Kerr kimdir ve kaç yaşında? Miranda Kerr'in güzellik sırları aynı zamanda makyajı nasıl yapıyor? Detaylar yazımızda...

Miranda Kerr, 20 Nisan 1983 tarihinde Avustralya, Sidney‘de dünyaya gelmiştir. Evin ikinci kız çocuğu olan Kerr'in çocukluk yılları Gunnedah adlı küçük bir kasabada geçmiştir. 13 yaşında Dolly adlı gençlik magazin dergisinin düzenlediği kapak yüzü yarışmasında birinci olarak başlayan mankenlik hayatı, Avustralya Portmans mağazalar zincirinin TV reklamlarında oynayarak devam etmiştir. 2004 yılında ABD. New York‘a taşınan dünyaca ünlü manken Next ajansıyla anlaşmış ardından da  Miranda Baby Phat, Lisa Ho, Voodoo Dolls, Levi’s, Bettina Liano, Nicola Finetti, L.A.M.B, Heatherette, Betsey Johnson, Trelise Cooper, Jets, John Richmond, Blumarine Swimwear, Seafolly Swimwear, Victoria’s Secret, Anna Molinari, Roberto Cavalli, Enrico Coveri, Areti J gibi markalara mankenlik yapmıştır. 2016 yılında tüm kadınların severek kullandığı ve popüler olan Maybelline kozmetik ile anlaşan Miranda Kerr aynı yıl  iç giyim firması Victoria’s Secret ile anlaşarak defilelerine çıkmaya başlamıştır.

Miranda Kerr

Miranda Kerr

23 Temmuz 2010 tarihinde sinema oyuncusu Orlando Bloom ile evlenen Miranda, 2011 yılında oğlu Flynn Christopher Bloom’u doğurdu. Ekim 2013 yılında boşandı. 

Muhteşem fiziği ve pürüzsüz cildiyle kendine hayran bırakan Miranda Kerr, mavi gözleri belirgin yüz hatlarıyla da kadınların merakla takip ettikleri isimler arasında yer alıyor. Göz kamaştıran güzelliğinin sırlarını bir dergideki röportaja açıklayan Miranda Kerr'in cilt bakım ve makyaj sırları şu şekilde;

Miranda Kerr

Miranda Kerr

- Miranda Kerr'in genç cildinin sırrı kuru fırçalama. Duş almadan önce nazik hareketler ile cildini fırçalayarak; ölü deriden cildini arındırıyor ve kan dolaşımını hızlandırıyor.Güzelliği, dışarıdan uygulanan ürünler kadar içeriden alınan takviyelerinde sağladığına inanan Miranda Kerr, her sabah limonlu ılık su içerek güne başlıyor.

- Cildine paraben ve sabun içermeyen nazik temizleyiciler ile cilt bakımı yapan Miranda Kerr, yüz temizliğini genellikle sabahları duşta yapıyor.Zamanı oldukça değerli olan Miranda Kerr, cilt bakım maskelerini sabah sporu ve yoga yaparken uyguluyor. 

- Cildini ağır bir makyaj yapmayı tercih etmeyen ünlü manken, ferah tonlar ile daha taze ve genç bir görünüm sergiliyor.Cildinin nemli kalmasına dikkat ederek, gün içinde makyaj üzerine de uygulanabilen bir yüz misti taşıyor.

Miranda Kerr kaç yaşında

Miranda Kerr kaç yaşında

- Pratik ve etkili makyajı tercih eden Miranda Kerr, cildini nemlendirip bir rimel ile kirpiklerini belirginleştirip, parlak kırmızı bir rujla makyajını tamamlıyor.Kırmızı halı da bile sadelikten yana olan dünyaca ünlü isim, günlük makyajında kullandığı ürünleri fırça yerine parmakları ile cildine masaj yaparak uyguluyor. Sade makyajında gözlerini belirginleştirerek odak noktası haline getiren Miranda Kerr, naturel bir görünüm için balm tarzı transparan ürünleri ile dudaklarına renk veriyor.

- Kendi markası olan Kora Organics'in ürettiği doğal içerikli bakım ürünleri ile cilt ve vücut bakım rutinini yapıyor. Noni Glow isimli cilt bakım yağını oldukça seven Miranda Kerr, cildine nazikçe bakım yapan ve ışıltı veren bu ürünü highlighter olarak da kullanıyor.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0