İlkbahar güzellik trendlerinde neler var? 2021 bahar güzellik trendleri

Sezonun moda trendleri kadar güzellik trendleri de kadınlar için oldukça önemli bir yere sahip. Her yıl değişen ve farklı bir boyuta taşınan güzellik trendlerinin 2021 yılı İlkbahar aylarında tüm kadınları heyecanlandıran modelleri, renkleri ve detaylarını sizler için mercek altına aldık. Modayı yakından takip edenleri heyecanlandıracak 2021 İlkbahar güzellik trendleri yazımızda...

Sıradan eyeliner çizimine yeni bir boyut kazandırmak isteyenleri sevindirecek haber yasemin.com'dan. Paris Moda haftasının online podyumlarından esinlenerek 2021 yılının güzellik trendlerini sizlerle paylaşıyoruz. 2021 İlkbahar/Yaz sezonunda makyajsız makyaj, bakımlı ciltlerle yeni bir boyut atlarken ışıltı ve simler klasik görünümlere karakter kazandırıyor. Sıradan görünümden sıkılanlar ya da yeni yılın trendlerine ayak uydurmak isteyenleri sevindirecek olan trendleri mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Peki 2021 İlkbahar güzellik trendlerinde neler var? Bu yıl hangi renkler moda? Detaylar haberimizde..

PARLAK CİLT VE GÖZ MAKYAJI

Güzellik trendleri

Güzellik trendleri

Geçtiğimiz yıllarda ışıltılı ve ıslak gibi görünen cilt makyajına bu yıl gözlerinizi de ekleyebilirsiniz. Tüm yüzün sağlıklı ve pırıl pırıl görünmesine neden olan bu makyaj trendi, özel günlerin vazgeçilmezi olacak türden. Günlük hayatta da güçlü makyajla dolaşmayı sevenler için sim detaylarıyla gözleri ön plana çıkarmaya yardımcı olacak bu trend 2021 yılına damgasını vuracak.

RENKLİ EYELİNER

Renkli eyeliner

Renkli eyeliner

2021 yılının en ilginç ve göze çarpan trendleri arasında renkli eyeliner yer alıyor. Klasik siyah rengin dışına çıkan renkli eyelinerlara yeni bir boyut kazandırmak isteyenlerin ilgi odağı olan renkli eyeliner aynı zamanda farklı sürüş tarzlarıyla da Paris Moda Haftası podyumlarında yer aldı. Siz de ilkbaharı gözlerinize getirmek isterseniz farklı renklerden oluşan eyeliner modellerini tercih edebilirsiniz.

SAÇ KESİMLERİ

2019

2019

Saç modelleri her yıl birbirinden ilginç modellerle yıla damgasını vuruyor. 2021 yılının gelmesiyle trend saç kesimleri, saç renkleri ve modelleri de kendini göstermeye başladı. 

SEZONUN RENK SKALASI: TURUNCU- TOZ PEMBE- GERÇEK KIRMIZI

Sezonun renkleri

Sezonun renkleri

İlkbahar sezonunun kıyafet renklerinin sonrasında merak konusu olan güzellikte hangi renkler olacağıydı. Genlikle kişiler kendine yakışan renklerle makyaj yapsalar da klasik modellerin dışına çıkmak isteyenler hem de özel davetlerde sezonun moda trendlerine uygun bir şekilde bulunmak isteyen kadınlar makyaj renklerini merak ediyor. Bu sezon toz pembe, turuncu ve kırmızı renklerin hakim olacağı güzellik trendlerinde siz de mutlaka bu tonları tercih edebilirsiniz.

2021 yazlık tişört modelleri neler! En güzel kadın tişört modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

2021 yazlık tişört modelleri neler! En güzel kadın tişört modelleri ve fiyatları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0