Buz Lazer epilasyon nedir? Buz lazer epilasyon işe yarıyor mu?

Lazer epilasyon kadınların son yıllarda en çok tercih ettikleri tüy alma yöntemlerinden biridir. Hem uzun süre çıkmasına engelleyen hem de azalmasını sağlayan lazer epilasyonun da çeşitleri vardır. Son günlerde adını sıkça duyduğumuz buz lazer nedir? Buz lazer epilasyon işe yarıyor mu?

Soprano Ice, dünyanın önde gelen lazer üreticilerinden Alma Lasers tarafından geliştirilmiş global bir markadır. Firmanın Türkiye distrübütörü STS Estetik Lazer Sistemleri tarafından ülkemizde Buz Lazer olarak pazarlanmaktadır. Buz Lazer marka tescili STS Lazer firmasına aittir. Buz Lazer FDA onayına sahip son teknoloji epilasyon yöntemlerinden biridir. Kullandığı patentli teknolojiler ile lazer epilasyona başka bir boyut kazandırmıştır. Uygulama esnasında cildi -3 dereceye kadar soğutan patentli ICE teknolojisi sayesinde neredeyse tamamen ağrısızdır. Başlığın safir ucu cilde değdiğinde adeta buz gibi soğuktur ve tüm epilasyon seansı boyunca cildi serin tutar. Buz Lazer cihazının yeni modeli Buz Lazer Platinum 3 dalga boyuna sahiptir. 3 farklı dalga boyunun avantajı ile kıldaki farklı anatomik yapıları ve farklı derinlikleri hedef alan yöntem, istenmeyen tüyler için kesin çözümdür. Bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenle uygulanabilen Buz Lazer ile ortalama 6 seansta istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün. Buz Lazer cihazının geniş tedavi başlığı sayesinde epilasyon seansları da bir hayli kısalmıştır, uygulama diğer birçok epilasyon yöntemine kıyasla daha kısa sürelidir. Tüm vücut Buz Lazer epilasyon seansları ortalama 35-40 dakikadır. Buz lazer, in-Motion adı verilen patentli bir uygulama tekniğine sahiptir ve bu teknik ile kıllar kademeli olarak ısıtılır. Saniyede 10 atış yapan bu teknikte başlık, cilt üzerinde masaj yapar gibi sürekli hareket ettirilir. Buz başlık ve kılların kademeli ısıtılması ile lazer epilasyon ağrısız bir şeklide gerçekleşir, hasta konforu üst seviyededir.

Buz lazer nedir

Buz lazer nedir

PEKİ BUZ LAZER YÜZE UYGULANIR MI?

Lazer epilasyonun en sık yaptırıldığı bölgeler arasında yüz de bulunmaktadır. Yüzde özellikle bıyık bölgesinde uzayan kıllar birçok kadın için önemli bir görsel sorundur. Yüzdeki kılların hormonsal duyarlılığı fazladır ve bu bölgedeki kıllar derin köklere sahiptir. Kılların yanında ayva tüyü denilen ince tüyler de bulunmaktadır. Yüz bölgesinde uygun lazer epilasyon yöntemi seçilmezse ayva tüylerinde aktivasyon meydana gelebilir ve bu tüyler kalınlaşabilir. Yüzdeki tüylerden etkili bir şekilde kurtulmak isterken, hem başarısız sonuçlarla hem de daha çok kıl artışıyla uğraşmak istemeyenler için en uygun yöntem Buz Lazer epilasyondur. Buz Lazer açık renkli ve ince kıllar dahil tüm kıl tiplerinde etkilidir, ayva tüylerinde aktivasyon yapmaz ve yüz bölgesinde etkili sonuçlara sahiptir. Yüz bölgesinde kullanılan özel bir başlığa sahiptir. Bu başlık ile burun içi, kulak içi, kaş üzeri gibi ulaşılması güç ve küçük alanlarda kolay ve güvenli bir şekilde uygulama yapılmaktadır. Ayrıca Buz Lazer epilasyonda ağrı yok denecek kadar azdır, hijyenik ve konforludur. Buz Lazer epilasyon eğitim almış kişiler tarafından uygulandığında yüz kıllarından kalıcı olarak kurtulmayı sağlayacaktır.

BUZ LAZER EPİLASYON KALICI ETKİ EDER Mİ?

Birkaç yıl öncesine kadar açık renkli ve güçsüz ince kıllara lazer epilasyon uygulanamıyordu. Lazer epilasyondan haftalar önce kıllar jiletle alınıp güçlendirilmeye çalışılıyordu. Bunu yapmak istemeyenler ise yüzdeki bu ince tüylerden kurtulabilmek için çeşitli yollar deniyordu. Şimdi ise Buz Lazer bu sorunu kökünden çözdü. Artık hem ince hem de kalın tüyler için kalıcı çözüm sağlayan Buz Lazer var. Vücudun tüm bölgesindeki tüylerde etkili sonuçlara sahip Buz Lazer, yaz aylarında da güvenle uygulanabiliyor. Buz Lazer ve Buz Lazer Platinum cihazlarından sonra yakın bir zamanda Buz Lazer Titanium da ülkemizde satışa sunulacak.

Buz Lazer yaptırdığınızdan emin olmak için www.buzlazer.com web sitesini ziyaret ederek size en yakın orijinal Buz Lazer Merkezine ulaşabilirsiniz.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0