Kafes saç örgüsü nasıl yapılır? Trend saç örgüsü modelleri

Kafes örgü, son yıllarda özellikle podyumlarda aynı zamanda dünyaca ünlü defilelerde göze çarpan detaylar arasında yer alıyor. Görünümü dolayısıyla biraz zahmetli gibi görünen kafes örgü, özel günlerinizde tercih edebileceğiniz zarif bir saç stili. Peki kafes saç örgü evde kolayca nasıl yapılır? Kafes örgü modelleri neler? Detaylar haberimizde.

Örgünün her halini seven kadınlara müjde! Son yıllarda hayatımızın her alanında severek kullanılan hatta moda defilelerin bile boy gösteren vazgeçilmez örgüler arasında yer alan halat stili, sizin de farklı alanlarda kullanabileceğiniz inanılmaz bir model. Okulda, düğünlerde, nişanlarda hatta kendi gelin başınızı bile yapabileceğiniz kafes örgü stilini nasıl yapıldığını merak edenler için muhteşem bir haber hazırladık. Görünüşü ne kadar havalıysa, yapılışı da o kadar pratik olan kafes örgünün yapılışını, farklı stillerini öğrenmek istiyorsanız mutlaka hazırladığımız yazıya göz atmalısınız.

En kolay şekilde balıksırtı örgü nasıl yapılır? Adım adım balıksırtı örgü...İLİŞKİLİ HABEREn kolay şekilde balıksırtı örgü nasıl yapılır? Adım adım balıksırtı örgü...

kafes saç örgü

kafes saç örgü

Sepet örgüsü saç modelinde balıksırtı örgü stili kullanılıyor. Saçın ön kısmından başlayan örgüler arkada birleştiriliyor ve ortaya sepeti andıran bu güzel model çıkıyor. Özel davetlerde, hatta gelin saçı modellerinde de sık sık sepet örgü kullanılıyor. Işıltılı saç aksesuarlarıyla tamamlandığında göz alıcı görünümler ortaya çıkıyor.

Afrika örgüsü saç trendiİLİŞKİLİ HABERAfrika örgüsü saç trendi

PEKİ KAFES ÖRGÜ NASIL YAPILIR?

Öncelikle saçlarınızın kolay bir şekilde şekil alabilmesi için Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem’i kullanabilirsiniz. Kremi sürdükten sonra saç çizginden başlayarak yana doğru balıksırtı şeklinde örmeye başlayın.

kafes saç örgü

kafes saç örgü

Daha sonra saçlarınızın her iki tarafını resimdeki gibi örerek, kalan saçlarınızı topuz şeklini verin.

kafes saç örgüsü yapımı

kafes saç örgüsü yapımı

Kafes yana doğru çekip genişlettikten sonra topuzunuzun etrafına sarıp tel tokalarla sabitleyin.

sepet örgü

sepet örgü

Tüm saçlarınızı tel tokalarla sabitledikten sonra saçlarınız hazır!

Tatlı patatesin faydaları nelerdir? Stres ve uykusuzluğa iyi gelen tatlı patates suyu...

İLİŞKİLİ HABER

Tatlı patatesin faydaları nelerdir? Stres ve uykusuzluğa iyi gelen tatlı patates suyu...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0