Sivex Losyon ne işe yarıyor? Sivex Losyon nasıl kullanılır? Sivex Losyon 2023

Uzmanların sivilce sorunu ile karşı karşıya kalanlara önerdiği Sivex Losyon'un kullanım rehberini sizlere sunuyoruz. Sivex Losyon gerçekten işe yarıyor mu? Sivex Losyon fiyatı nedir? Sivex Losyon yan etkileri var mı? Daha birçok merak ettiğiniz soruların yanıtına yazımızdan kolayca ulaşabilirsiniz.

Eczanelerde satılan ve birçok kişi tarafından kullanımı merak edilen Sivex Losyon, içerisindeki etken maddeler sayesinde sivilcelerin korkulu rüyasıdır. Sodyum sülfasetamid adlı antibakteriyel etkisiyle anında oluşan sivilcelerin derinlemesine etki eden bu losyon, uzman doktorlar tarafından öneriliyor. Kolay kullanılabilir şişelerde olmasıyla herkesin tercih ettiği Sivex Losyon, sadece sivilceler için uygulanıyor. Her 1 gramda 100 mg Sodyum sülfasetamid bulunmasıyla sivilceleri geçiren bu losyonu sizler de sivilcelerinizin üzerine uygulayabilirsiniz. Erkeklerin yüzlerindeki yoğun kıl köklerinin altındaki oluşan pembe kabarcıklara kadar etki eden Sivex Losyon, sadece uygulandığı bölgeye değil etrafına da etki eder. Bu yüzden uyguladığınız bölgeye yoğun bir şekilde sürmeniz yeterli olacaktır. Çok etkili bir sivilce losyonu olmasıyla mutlaka uzman doktorunuzun tavsiyesi üzerine alınmalıdır. 

sivex losyon

sivex losyon

Terapix Jelin faydaları! Terapix Jel nasıl kullanılır? Terapix Jel fiyatı 2020İLİŞKİLİ HABERTerapix Jelin faydaları! Terapix Jel nasıl kullanılır? Terapix Jel fiyatı 2020

SİVEX LOSYON NASIL KULLANILIR?

Kullanımı kolay olsa da mutlaka uzman doktorunuzun reçetesi üzerine uygulamanız gereken bu losyonu fazla kullanmamaya özen göstermelisiniz. Bu losyonun nasıl kullanılacağını merak ediyorsanız, sorunlu bölgeyi sabunla iyice temizleyip peçete ile kurutun. Ardından losyonu doktorunuzun reçete ettiği şekilde uygulayıp, masaj yaparak emilmesini sağlayın. Bu ürünü sivilceleriniz azaldığında ya da yok olduğunda bırakmamalı, kullanmaya devam etmelisiniz. Gün içerisinde 2 defa uyguladığınız kremi uyandığınızda suyla temizleyebilirsiniz.

Aknilox Jel ne işe yarar? Aknilox Jel nasıl kullanılır? Aknilox Jel fiyatı nedir?İLİŞKİLİ HABERAknilox Jel ne işe yarar? Aknilox Jel nasıl kullanılır? Aknilox Jel fiyatı nedir?

SİVEX LOSYON SONRASI YÜZ YIKANIR MI?

Bu losyonu kullandıktan kısa süre sonra yüzün yıkanma durumu merak konusu oluyor. Doktorunuzun belirlediği saat ve günlerde kullandığınız bu losyonu sürdükten sonra yüzünüzü yıkamayın. Yalnızca gece uyguladığınızda sabah uyanıp yüzünüzü suyla yıkayabilirsiniz. Gündüz kullandığınızda ise 1 saat kadar kaldıktan sonra yıkayabilirsiniz. 

Sivex losyon nasıl kullanılır

Sivex losyon nasıl kullanılır

SİVEX LOSYON FİYATI NEDİR?

Sivex Losyon diğer adı ile sivex sivilce kremi fiyatı doktor reçetesi olduğunda fiyatında değişiklikler görülmektedir. SIVEX 50 gram losyon 2023 yılı fiyatı 156,00 TL'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 39

Betül 1 yıl önce

Lekeleri geçiriyor mu

Toplam 1 beğeni

Deniz 1 yıl önce

Alerji olduğum zaman yazmıştı doktorum hala kullanıyorum Adet donemlerimde aşırı büyük ve iltihaplı sivilce cikiyor onlarda bile çok etkili güzel kurutuyor

Toplam 5 beğeni

nisa 1 yıl önce

Uzman doktor tarafından kullanmaya başladım acnemix jel ile birlikte fakat yan etki yaptı aşırı ağız yaraları kaşıntı kabarma çok zor 1 hafta geçirdim doktoruma gittim ve hemen ilacı bıraktım ufacık bir durumda doktorunuza başvurmanızı ve bilinçli kullanmanızı öneriyorum.

Toplam 4 beğeni

Eylem kor 2 yıl önce

Bu ürün hakkında henüz iyi bir yorum yapmak istemiyorum çünkü bugün kullanmaya başladım ilerleyen günlerde güzel bir etki olursa iyi bir yorum yapmak isterim

Toplam 4 beğeni

Anonim 1 yıl önce

Oldu mu?

Toplam 0 Beğeni

bakımsu 2 yıl önce

Vücudumdaki sivilceler için yazmıştı doktorum. Düzenli de kullandım ama sivilceler daha iri ve yoğun çıktı. (Önce çıkartıp sonra mı yok edecek,yoksa losyonla hiçbir alakası yok hormonsal bir durum mu diye düşünmekteyim) Bende yüzümdeki sivilce ve siyah noktalara uyguladım. Yüzümdeki fazla yağlardan arındım. Var olan sivilce/Siyah noktaların artmasını ve yeni çıkmasını önlediğini düşünüyorum. Gercekten o yağlı,parlak görünümü neredeyse %80'e kadar yok etti.

Toplam 1 beğeni

leyla 2 yıl önce

bende kullandım aynen oyle once cıkartıp sonra yok edıyo sivilceyı

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun