Fucidin krem ne işe yarıyor? Fucidin krem nasıl kullanılır? Fucidin krem fiyatı 2024

Genellikle ciltteki aktif bakterileri öldürmek amacıyla kullanılan ve yalnızca uzmanlar tarafından önerilmesiyle kullanılabilecek olan Fucidin krem hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtı sadece yasemin.com'da! Fucidin krem ne işe yarıyor? Fucidin krem nasıl kullanılır? Fucidin krem fiyatı ne kadar? Fucidin krem kimler kullanmalı? Fucidin krem yan etkisi var mıdır?

Uzmanların sivilce üzerine yıllar önce piyasaya sürdükleri Fucidin krem, içerisinde 20 miligram fusidik asit ve yardımcı madde olarak 0.04 mg butilhidroksianisol, 111 mg setil alkol bulunduran sadece eczanelerde satılan antibiyotik ilaçtır. İçerisinde bulunan etken maddesi sayesinde antibakteriyel özellik taşıyan bu krem, aynı zamanda bakterilerin sebep olduğu cilt enfeksiyonlarını kısa sürede ortadan kaldırıyor. Antibiyotik olduğu için kullanımı yalnızca 20 gün olması önerilen bu krem, bakteri veya mantarların etkisiyle tırnak kıvrımında ortaya çıkan dolama, yara ve yanıklar, iltihaplı egzamalar, enfeksiyon kapmış iltihaplı sivilceler,  kıl kökünün iltihabı, genellikle gençlerde görülen kıl kökünde oluşan kıl dönmesi gibi çıkan sorunların tedavilerde kullanılır. Etkisini yalnızca düzenli kullanımda ortaya çıkaran Fucidin krem, hem antibiyotik hem de güçlü bir içeriğe sahip olduğundan dolayı uzman doktorunuzun mutlaka verdiği sürelerde kullanılmalıdır. 

  • Yaralar, kesikler,
     
  • hafif yanıklar, arı sokmaları,

     
  • böcek sokmaları, sivri sinek ısırıkları,

     
  • sivilceler ve akneler, yara izleri, sivilce izleri,

     
  • genital siğil gibi pek çok durumda doktorlar tarafından reçete edilir.

Azelderm krem ne işe yarıyor? Alzerderm krem nasıl kullanılır? Azelderm krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERAzelderm krem ne işe yarıyor? Alzerderm krem nasıl kullanılır? Azelderm krem fiyatı

fucidin krem ne işe yarar

fucidin krem ne işe yarar

Sosyal medya ve kadın platformlarında kullanımı yayınlanan Fucidin kremin yan etkileriyle de karşılaşabilirsiniz. Bunlar kaşıntı, yaralar, sivilce ve benzeri şeylerdir. Uzman doktorlar genellikle bu kremlerle hazırlanan karışımları tavsiye ederler. Siz de uzman doktorunuza danışarak bu şekilde yapılmasını isteyebilirsiniz. 

FUCİDİN KREM NASIL KULLANILIR?

fucidin krem nasıl kullanılır

fucidin krem nasıl kullanılır

Mutlaka uzman doktor reçetesi sonrasında kullanılmaya başlanan bu krem, doktorunuzun tavsiyesi üzerine günde 2 yada 3 defa sivilce olan bölgeye sürülerek kullanılabilir. Genellikle sivilce oluşumunu engellemek için kullanılan Fucidin, antibakteriyel özelliği sayesinde hem sivilceleri yok eder hem de ilerleyen süreçte tekrardan sivilce oluşumunu engeller. Kullanırken gözle temasına dikkat etmeli, açık yara olan yerlere sürmemelisiniz.

fucidin krem yan etkileri nelerdir

fucidin krem yan etkileri nelerdir

FUCİDİN KREM YAN ETKİLERİ VAR MIDIR?

Karın ağrısı, nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda acilen doktorunuza bilgi vermelisiniz. Kremin kullanımına bağlı olarak uygulanan bölgede yaygın görülen herhangi bir yan etki bildirilmemiştir.

FUCİDİN KREM FİYATI NEDİR?

Fucidin kremin 2024 itibariyle fiyatı 83,64 ​'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 80

Selim 2 hafta önce

1 . 2 derece yanıklara iyi gelir yada geçirir mi

Nazmi 2 ay önce

Diyabet hastasıyim Ayakta yara oluştu (ayak topuğuna yakın yerde ) Bu krem iyi gelirmi ??? Şimdiden teşekkür ederim

NEDİM KİŞİ 8 ay önce

Merhaba, geçirmekte olduğum zona rahatsızlığı nedeni ile doktorumun verdiği FUCİDİN KREMİN açıklamalarınızla örtüşüyor olması kullanırken beni rahatlattı. Bu tür yapıcı destekleriniz için teşekkür ederim.

Toplam 4 beğeni

Kezban 10 ay önce

İyi akşamlar ben 1 ay önce hemoroid ameliyatı oldum ve küçük bir apse olmuş fucudin krem kullansam geçermi bilgi almak istedim

Toplam 1 beğeni

Tugay çetin 1 yıl önce

Çok iyi ve çok etkili bir krem sivilce yara vb gibi şeylerde çok iyi gerçekten

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun